LIPO [X] PACK + SHAKER and PILLBOX FREE!

Наложен платеж (начислява се такса в размер 2%) Payment is available

Нов продукт

Очаквайте скоро!

69,00 лв.

LIPO(X)PACK - 30 САШЕТА

  Предназначение:

Научно доказаната съвременна формула за мощно изгаряне на мазнините X-PACK LIPO от европейската компания Trec има многообразно действие. Ефективното въздействие на този продукт за изгаряне на мазнините активно съдейства за намаляване на мастните депа в тялото за сметка на силното термогенно въздействие върху мастните тъкани. Дозите на добавката са разпределени в удобни пакетчета, а самата формула притежава широк спектър от положителни ефекти и може да бъде полезна за всеки сериозен спортист.

  • Комплексна поддръжка за изгаряне на мазнините
  • Намалява желанието за консумация на прости захари
  • Поддържа настроението високо
  • Чиста енергия
  • Ефективна стимулация без втрисане

TREC SHAKER 202 RED/IM READY

Черен шейкър със сив винтов капак с капацитет 500 мл. за приготвяне на любимия шейк.

За направата му са използвани два нови типа пластмаса,  гарантиращи перфектно прилягане на отделните елементи.

Отворът за пиене и капачката към него са с резба, така се подсигурява надеждно затваряне на шейкъра и се предотвратява изтичането на течността от него.

Този модел е снабден с иновативна извита цедка с шестоъгълни отвори, което позволява приготвянето на хомогенни кремообразни шейкове.

PILL BOX - BE PROUD

Кутията за хапчета "Be Proud" ще ви помогне при дневния прием на хранителни добавки. Поддържа вашите таблетки в подредени правилно и не се налага да носите купчина шишета и кутии навсякъде с вас. 

Тази малка кутийка е умело проектирана, да побере цялата ви дневна доза от хранителни добавки. Удобен дизайн с 5 отделения. Кутийката е с черен цвят с атрактивно мотивиращо послание в бяло "Be Proud"

 

Свързани продукти