Намалена цена!
POWER UPGRADE PACK

FAST SLIM PACK

Наложен платеж (начислява се такса в размер 2%) Payment is available

Нов продукт

FAST SLIM Pack съдържа:

  • CLA + GREEN TEA - 90 капс
  • LIPO(X)PACK - 30 сашета

Очаквайте скоро!

72,80 лв.

-30%

104,00 лв.

CLA + GREEN TEA - 90 КАПС.

Конюгираната линолова киселина или накратко CLA в съчетание с уникалните полифенолни частици на зеления чай качествено преобразяват фигурата, защото биологически активните елементи на тези вещества са непосредствено отговорни за блокирането на мазнините и тяхното изгаряне в мускулните тъкани. На пазара за специализирани спортни добавки днес има много продукти, които съдържат зелен чай.

Въпреки това те невинаги са ефективни, тъй като се предлагат без метаболитни катализатори на процеса на изгаряне на мазнините. CLA + Green Tea осигурява бързо транспортиране на мазнините в специални „камери за изгаряне“ и по-голямо количество кислород за клетките, които унищожават мазнините.

LIPO(X)PACK - 30 САШЕТА

X-PACKLIPO подпомага тялото в процеса на трансформация на мазнините в енергия, а също и спира процеса на натрупване на нови мазнини в клетките. Препаратът съдържа ефективен набор от антикатаболни аминокиселини, сред които и BCAA(аминокиселини с верижно разклонена верига).

Комбинативната хранителна матрица на продукта от реномирания производител Trec Nutrition, може уверено да се използва за постигане на желаните резултати от спортисти с различно ниво на тренираност. Само един малък пакет от този продукт е способен активно да задейства процеса на изгаряне на мазнините.

Екстракти от зелен чай, грейпфрут, малинови кетони, кофеин, L-карнитин тартарат, кайенски пипер и много други съставки съчетани заедно работят на 100% за постигане на желаните резултати.

Свързани продукти