Намалена цена!
CLA + Green Tea 180 caps и Thermo Fat Burner 120 caps

CLA + Green Tea + Thermo Fat Burner

Нов продукт

  • Засилва метаболизма
  • Подобрява калорийния и мастния метаболизъм
  • Натурален термогенен комплекс
  • Постепенна и дълготрайна загуба на тегло

===================================

Опаковка: 1 бр пак

60,45 лв.

-35%

93,00 лв.

CLA + GREEN TEA - 180 КАПС.

Предназначение:

Три важни за ефективното отслабване компонента са обединени в един продукт за изгаряне на мазнините CLA + Green Tea на авторитетния производител Trec Nutrition. Конюгираната линолова киселина, екстракта от зелен чай и витамин Е активизират процеса на изгаряне на мастната тъкан в тялото, привеждайки го в идеален тонус за сваляне на тегло. 

•    Отслабване без стимуланти
•    Поддържа изградената мускулна маса при процеса на изгаряне на мазнините
•    Поддържа здравословен липиден профил

Как работи?

Конюгираната линолова киселина или накратко CLA в съчетание с уникалните полифенолни частици на зеления чай качествено преобразяват фигурата, защото биологически активните елементи на тези вещества са непосредствено отговорни за блокирането на мазнините и тяхното изгаряне в мускулните тъкани. На пазара за специализирани спортни добавки днес има много продукти, които съдържат зелен чай.

Въпреки това те невинаги са ефективни, тъй като се предлагат без метаболитни катализатори на процеса на изгаряне на мазнините. CLA + Green Tea осигурява бързо транспортиране на мазнините в специални „камери за изгаряне“ и по-голямо количество кислород за клетките, които унищожават мазнините.

Щателният подбор на съотношението на трите съставки способстват за съхранението на мускулната маса и намален шанс от поява на нелицеприятен целулит.

Продуктът може да бъде полезен и в условията на заседнал начин на живот, но истинската му сила се разкрива след началото на изпълнение на подготвения тренировъчен план.

Подчинете тялото си на новата мощна схема за изгаряне на мазнините използваща действително качествено и ефективно средство.  

CLA + Green Tea от Trec позволява да съхраните чистата мускулна маса и да се избавите от излишното тегло, без да навредите на организма си. Коригирането на фигурата се постига благодарение на съчетанието на ефикасните дози на екстракта от зелен чай и конюгираната линолова киселина (CLA).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

THERMO FAT BURNER MAX - 120 ТАБЛ

Предназначение:

Термогенната формула от действащи изгарящи мазнините съставки Thermo Fat Burner Max от Trec Nutrition  съдържа изключително качествени натурални компоненти, с помощта, на които всеки целеустремен атлет ще ускори процеса наизгаряне на мазнините и ефективно ще понижи теглото си, без вредни ефекти за организма.

•    Цели се и освобождава упоритите мастни натрупвания за енергия
•    Препрограмира тялото изгаря мазнините преференциално 
•    Повишава енергията и мотивацията има антиоксидантен ефект

Как работи?

Специалната комбинация от редица натурални екстракти, както и ефективни метаболити са способни да ускорят изгарянето на излишните подкожни мазнини за рекорден срок.

Синергията на такива мощни вещества като екстракт от зелено кафе, екстракт от зелен и бял чай, L-carnitine tartarat и N-acetyl L-tyrosine улесняват контрола върху телесната маса. Растителните съставки притежават богат състав от биологически активни вещества.

Екстракт от гуарана, екстракт от зелен чай и гарциния камбоджа съдействат за ускоряването на обмяната на веществата, укрепват защитните функции на организма на фона на прогресивното намаляване на теглото.

Термогенната матрица действа свръх мощно, но наред с това не предизвиква дискомфорт в стомашно-чревния тракт и други негативни фактори.  Формулата е допълнително подсилена от висококачествен L-carnitine и хром, които помагат за намаляване на апетита и значителното ускоряване на процеса на транспортиране на мастните частици до мястото им на изгаряне в митохондриите.

Препаратът е много ефективен при изпълнението на програми за „изсушаване“ на мускулната маса от спортистите от най-високо ниво.

Оценете по достойнство високоефективния таблетен комплекс Thermo Fat Burner Max, който е способен да окаже решаващо значение за ефективното намаляване на теглото.

Мощното средство от Trec Nutrition има доказан ефект, високо оценен, както в кръговете на специалистите в областта на специализираното спортно хранене така и сред начинаещи и опитни състезатели в много европейски страни. Комплексната смес се абсорбира бързо и няма негативен ефект върху здраветоотслабващия човек.

Свързани продукти