За нас:

Факт е, че точните и най-подходящи хранителни добавки спомагат за по-лесно изпълнение на тренировъчната програма.

Достигането на поставените цели става по-лесно, по-бързо и безопасно. От TREC Nutrition® работим в сътрудничество с технолози в хранителната индустрия, лекари и изтъкнати спортисти. Създаваме висококачествените си продукти под егидата и на World Health Association. Благодарение на общите усилия на целия екип създаваме продукти на най-високо международно ниво, създаваме PREMIUM професионални добавки за всеки!

Компанията ни винаги се е съобразявала и е била изключително стриктна в спазването на законите, свързани с хранителните добавки, както и със санитарно-хигиенните норми. TREC Nutrition® работи и произвежда своите продукти в съответствие с изискванията ISO9001 и ISO22000, свързани с производството и продажбата на специални хранителни продукти и диетични добавки. Нивото на безопасност на самите продукти, както и спазването на добра хигиенна и производствена практика (GHP, GMP), покриват дори най-високите изисквания за производство на фармацевтични продукти.

Цялостният процес на функциониране и ефективност на компанията, както и желанието ни да подобряваме непрекъснато системата за управление на качеството и безопасността на храните, е удостоено със сертификат от SWISS SGS, които са световен лидер в сертифицирането на компании.

Няма продукти в тази категория.