История:

Историята на TREC Nutrition® е тясно свързана със САЩ. Повече от дванадесет години централата на компанията в Ню Йорк се занимава с продажбата на съставки, използвани в производството на хранителни добавки.

Първоначално плановете включват Полша като идеално място за база на компанията, свързано с продажбите и разпространението на продуктите й в Централна и Източна Европа. Основите в Полша са положени през 2001 година, като най-важната част се състои в окомплектоване на съставките и предлагането им с логото и името на компанията TREC Nutrition® .

Всички продукти са произведени и пакетирани в американски лаборатории и доставени в Полша като готов продукт. Това се отнася най- вече за продукти, за които се използват изключително скъпи технологии и патентовани формули. От самото начало на дейността си в Европа компанията е базирана в гр. Гдиня - най- голямото пристанище в Полша. Изборът на място не е случаен, тъй като по този начин са минимизирани времето и разходите за транспорт на продуктите от САЩ до фабриката в Полша.

za-nas-2.png

TREC Nutrition® предлага огромен избор от продукти и има изключително развита и ефективна дистрибуторска мрежа. Висококвалифицираните и служители посещават и доставят продуктите на компанията в над 600 магазина в цяла Полша. Като изключим невероятното разрастване в Полша, от TREC Nutrition® предлагаме продуктите си във Великобритания, Ирландия, Франция, Германия, България, Холандия и Италия, като има планове за продажбата и разпространението им на украинския пазар.

От TREC Nutrition® сме изградили редица шампиони и работим с някои от най-добрите атлети в различни спортове: CrossFit, фитнес, free-run, calisthenics.

    

ZA-NAS-3.png

Няма продукти в тази категория.

Подкатегории

Качество

За нас:

Факт е, че точните и най-подходящи хранителни добавки спомагат за по-лесно изпълнение на тренировъчната програма.

Достигането на поставените цели става по-лесно, по-бързо и безопасно. От TREC Nutrition® работим в сътрудничество с технолози в хранителната индустрия, лекари и изтъкнати спортисти. Създаваме висококачествените си продукти под егидата и на World Health Association. Благодарение на общите усилия на целия екип създаваме продукти на най-високо международно ниво, създаваме PREMIUM професионални добавки за всеки!

Компанията ни винаги се е съобразявала и е била изключително стриктна в спазването на законите, свързани с хранителните добавки, както и със санитарно-хигиенните норми. TREC Nutrition® работи и произвежда своите продукти в съответствие с изискванията ISO9001 и ISO22000, свързани с производството и продажбата на специални хранителни продукти и диетични добавки. Нивото на безопасност на самите продукти, както и спазването на добра хигиенна и производствена практика (GHP, GMP), покриват дори най-високите изисквания за производство на фармацевтични продукти.

Цялостният процес на функциониране и ефективност на компанията, както и желанието ни да подобряваме непрекъснато системата за управление на качеството и безопасността на храните, е удостоено със сертификат от SWISS SGS, които са световен лидер в сертифицирането на компании.

Сертификати

 SGS_ISO22000_2013_ENG.jpgSGS_ISO22000_2013_PL.jpg

 

      

  

SGS_ISO9001_2013_ENG.jpg                   SGS_ISO9001_2013_PL.jpg  

Solidna_Firma_2010.jpg   Certyfikat_solidna-firma_eng.jpg      

fairplay_2010.jpg  Lider_Jakosci_2007.jpg

  

PSA2011_TREC_big.jpg