Намалена цена!
TRIBULON BLACK - 120 капс.

TRIBULON BLACK - 120 капс.

Наложен платеж (начислява се такса в размер 2%) Payment is available

362

Нов продукт

  • Екстра силна протестостеронова формула
  • Повишава либидото и подобрява ефекта от тренировката
  • Най-висока концентрация на сапонин
====================================

Дози: 60 дози
Цена за доза: 0,91 лв

Очаквайте скоро!

49,00 лв.

-5,00 лв.

54,00 лв.

Предназначение:

Професионалната формула на ефективната специализирана хранителна добавка Tribulon Black от революционната компания Trec съдържа рекордно високото 95 процентно съдържание на биологично активни стероидни сапонини, от популярното сред всички фенове на културизма и силовите спортове растение трибулус терестис.

Рекордните цифри на този показател свидетелстват за невероятната по своето качество суровина, която гарантира обявения от производителя ефект и допринася за същественото увеличаване на производството на главния мъжки хормон – тестостерон.

•    Осигурява ненадминато количество стероидни сапонини в доза в сравнение с най-известните препарати от този тип
•    Рафинирайте фигурата си отвъд генетично заложените ограничения
•    Стимулира бързото възстановяване и регенерация след зверска тренировка

Как работи?

Растителната основа на Tribulon Black благоприятно се отличава от небезопасните за здравето на спортистите анаболни стероиди и доказва, че природните средства могат да имат положителен ефект и при това да не нанасят вреда на организма.

Добавката осигурява контрол на протичащите анаболни процеси, а също така въздейства положително на мъжкото либидо и подобрява сексуалната функция, което е допълнителен приятен бонус към многочислените положителни ефекти на препарата. 

Многостранната полза от продукта на Trec, въздейства положително н нарастването на мускулните влакна, способства за увеличаване на скоростта на изгаряне на мазнините и допринася за отличното възстановяване след завършването на тежка тренировка.

Навярно много си задават въпроса, защо при едни спортсмени мускулната маса се увеличава със завидни темпове, а при други всеки нов килограм покачена маса се случва след огромен по обем труд?

Причините са много, но при един и същи условия, по-успешен ще бъде този, който осигурява на организма си положителна тенденция за увеличаване на главните анаболни хормони и гo прави, без да навреди на здравето си. Именно за това Tribulon Black е способен да окаже значителна поддръжка на всички, които се нуждаят от допълнителен източник на сила и мощ.

Обогатете балансираната си диета с мощното и проверено средство Tribulon Black. Ултраконцентрираният препарат в капсулна форма с гарантиран успех ще помогне да се справите с най-актуалните за спортсмените задачи, като увеличение на силата и мускулната маса.

Начин на употреба:

Препоръчителният дневен прием е 2 капсули с 300 мл. вода.

В тренировъчни дни: вземете 1 доза (2 капсули) 30 мин. преди тренировка.

В нетренировъчни дни: 1 доза (2 капсули) 30 мин. преди лягане.

Свързани продукти