ZMA ORIGINAL - 60 капс.

Наложен платеж (начислява се такса в размер 2%) Payment is available

TN188

Нов продукт

  • Дълбок сън и повишено производство на тестостерон
  • Анаболна минерална формула
  • Патентована ZMATM формула 

=======================================

Дози: 20 дози

Очаквайте скоро!

24,00 лв.

Предназначение:

Патентованата формула от популярния производител на специализирани храни за спортисти Trec Nutrition разкрива разнообразните свойства на комбинацията ZMA. Комплексния препарат  ZMA Original позволява решаването на множество важни задачи, които са винаги актуални за сериозно настроените спортсмени.

Специалната комбинация от анаболно активни минерали, нормализира съня, увеличават темпа на отделяне на най-главния мъжки хормон – тестостерон, а също така обезпечават максимално пълноценно и бързо възстановяване на организма след тежка тренировка. 

•    Подпомага спокойния сън с по-високо качество
•    Повишава общия и свободния тестостерон в тялото
•    Може да даде още по-добри резултати ако се комбинира с creatineHMB или други продукти увеличаващи силата и подобряващи възстановяването

Как работи? 

Комбинацията от здравословни минерали като магнезий и цинк, са крайно необходими за пълноценното протичане на процеса на мускулен анаболизъм, а съчетанието им с витамин В6 в ефективна за активния атлет доза бързо ускорява темпа на увеличение на мускулната маса и способства за нарастването на силовите възможности.

От момента на получаване на патента за този комплекс от компанията Snac system е изминало почти половин десетилетие, но успеха на класическата формула ZMA Original я прави популярна и днес.

Продуктът няма нежелани странични ефекти и може успешно да се съчетава практически с всяка друга спортна добавка, което увеличава нейната ефективност още повече. 

Докажете на себе си, че можете да станете по-силни и големи, независимо от различните обстоятелства възпрепятстващи провеждането на ефективни тренировки с тежести. Комплексът ZMA Original съдържа трите вещества притежаващи удивителната способност да обезпечат ръста на силовите показатели на всеки спортист, не зависимо от нивото му на тренираност, и може да се използва, както от новаци така и от професионалисти.

Начин на употреба:

Препоръчителният дневен прием е 3 капсули, приемани 30 минути преди сън с 300 мл. вода.

Свързани продукти