GH UP - 120 капс.

129

Нов продукт

  • Бърза и ефективна регенерация
  • Улеснява дълбокия и релаксиращ сън
  • Уникални прекурсори на хормона на растежа

==================================

Дози: 40 дози
Цена за доза: 1,50 лева

55,00 лв.

-5,00 лв.

60,00 лв.

Предназначение:

Уникалната патентована комбинация от прекурсори на хормона на растежа в специалния комплекс GH Up от революционната компания Trec Nutrition осигурява всестранно въздействие на мускулната регенерация и помага в рекордни срокове да се възстановите от тежък и наситен с физически изпитания ден.

Първокласната формула спомага за пълната релаксация и здравия сън благодарение на ефикасната комбинация от аминокиселини

•    Спомага за отделянето на хормона на растежа и локалните IGF-1 нива
•    Увеличава силата на мускулите и тяхната свиваемост
•    Напомпва аминокиселини в мускулите за увеличен протеинов синтез и възстановяване

Как работи?

Нощната формула на GH Up активно спомага за отделянето на соматропин (хормон на растежа). Ако тялото не получава правилно хормонално зареждане, спира да се бори с мастните образования, „забравя“ за необходимостта да изгражда нови по-силни мускулни влакна и губи енергия бързо.

Именно в това направление е силата на GH Turbo, който подобно на мощен двигател, свръх бързо ускорява процеса на преобразяване на мускулите, осигурява пълноценно възстановяване след интензивни натоварвания, а също така спомага с по-голяма ефективност изгарянето на ненужните мастни калории. 

Когато спим, организма расте. В детството си много от нас за чували тази фраза и тя може да бъде актуална и след като половото съзряване е завършило благодарение това висококачествено средство от Trec.

Най-важния за мускулния анаболизъм хормон се активизира благодарение на уникалната комбинация от работещи съставки, обединени в специалните хранителни матрици NOxGrowth Stimulator и Night proGH Formula.

В първата от тях са включени най-активните форми на L-ornitine и  L-arginine, които заедно изпращат мощен импулс активиращ мускулната регенерация и растеж, а втората отговаря за концентрацията на хормона на растежа през тъмната част от денонощието.

L-triptofan подсилен с L-theanine помагат да се отпуснете и да достигнете целебната за възстановяване фаза на дълбок сън.

Добавете към успешните си тренировки безупречния препарат GH Up за ефективна нощна регенерация на целия организъм и благодарение на хормона на растежа ще станете по-силни и мускулести.

Начин на употреба:

Препоръчителният дневен прием е 3-6 таблетки, приемани 30 минути преди сън с 300 мл. вода.

Свързани продукти