GLUCOSAMINE SPORT COMPLEX 180 таб

133

Нов продукт

  • Възстановява съединителната тъкан
  • Придава гъвкавост и устойчивост
  • Подхранва и укрепва съединителната тъкан

63,00 лв.

GLUCOSAMINE SPORT COMPLEX е специална хранителна добавка, която комбинира компоненти със синергичен ефект, подкрепящи цялостна регенерация на съединителната тъкан, която изгражда най-важните елементи на двигателната ситема и която има уникални механични характеристики.

Глюкозаминът, колагенът и хиалуроновата киселина образуват сложна структура на съединителната тъкан, благодарение на която тя е в състояние да абсорбира шокове и да издържа на тежки натоварвания; тези компоненти също така придават на нея уникална гъвкавост и устойчивост.

Структурата на нашите сухожилия, връзки и ставни хрущяли е обект на непрекъснати микро-щети, които трябва да бъдат ремонтирани постоянно.

В условията на особено голямо натоварване, свързани с високо ниво на физическа активност, организмът не е в състояние да произведе необходимите количества на всички компоненти, за да си самовъзстанови съединителната тъкан.

Процесът на подходящо възстановяване след тренировка, което дава възможност за адаптация на хрущялите, връзките и сухожилията към увеличаване на натоварването, се прекъсва.

Някои симптоми, свързани с това могат да включват дискомфорт и намалена подвижност; продължителният недостиг на компоненти, които подхранват и укрепват съединителната тъкан води до висок риск от нараняване. 

За кого е предназначен? 

GLUCOSAMINE SPORT COMPLEX е особено препоръчителен за лица, които са склонни към повишено натоварване на ставите, като атлети, практикуващи следните спортни дисциплини: отборни спортове, лека атлетика, колоездене и силови спортове. Специалният състав от натурални активни компоненти предпазва хрущялите, връзките и сухожилията и подпомага цялостната им регенерация. 

Дозировка: 1 таблетка 3 пъти дневно, приета след хранене с 300 мл вода.

Свързани продукти