COLLAGEN RENOVER - 350 гр

Наложен платеж (начислява се такса в размер 2%) Payment is available

Нов продукт

  • Силни стави и красива кожа
  • Комплексен хрущялен обновител
  • Високо биоактивни колагенови пептиди

==============================

Дози: 70 дози
Цена за доза: 0,57 лв

28,00 лв.

Предназначение:

Уникалният специализиран продукт за спортисти Collagen Renover от Trec Nutrition e проектиран да намали натоварването оказвано върху опорно-двигателния апарат. Упражняването на спорт с тежести, остеопорозата, фрактури, дегенеративен артрит, навяхвания, всичко това не дава възможност да се тренира пълноценно и става сериозно препятствие за качеството на живот на човека.

•    Предотвратява преждевременното набръчкване 
•    Поддържа синтеза на колаген
•    Подхранва здравословния растеж на клетките на кожата
•    Възстановява мобилността на ставите, намалява възпалението и болката в ставите

Как работи?

Препаратът Collagen Renover е основан на хидролизиран колаген с добавено високо съдържание на витамин C и биоактивни колагенови пептиди, значително подобрява възстановителните функции на организма.

Колагенът представлява вид влакнест протеин, който е неразделна част от сухожилията, костите кръвоносните съдове, ноктите, косата, кожата.

Благодарение на здравината на колагеновите влакна всяко натоварване върху опорно-двигателния апарат не предизвикват разрив на съединителната тъкан, предоставяйки им допълнителна еластичност и дълготрайност. 

Всяка активна тренировка изпитва здравината на колагеновите влакна, частично разрушавайки тяхната първоначална структура. За да се възстанови структурата на тялото се изисква много време, защото сухожилията и ставните връзки не са надарени с кръвоносни съдове, през които преминават бързо хранителни вещества в организма.

В тази връзка, допълнителна храна източник на колаген може да помогне на тялото на спортиста бързо да подобри здравината на повредените съединителни връзки и сухожилия. 

Естественият и безопасен за организма Collagen Renover съдържа високо ефективна доза хидролизиран колаген, който се състои от свободни аминокиселини и пептиди от животински произход, обогатен с витамин C, който усилва действието на добавката в нужното направление и правят процеса на усвояване на продукта по-ефективен.

Начин на употреба:

Разтворете 1 доза от продукта (5 г – 1,5г мерителна лъжица) в 100 мл. вода.

В зависимост от нуждите Ви приемайте по 1-2 дози дневно, 30 мин. преди хранене.

Свързани продукти