BOOSTER BAR 100 гр

Нов продукт

  • Съществена доза протеин и енергия
  • Отличен десерт
  • 21% протеин в един бар

Очаквайте скоро!

4,00 лв.

Предназначение:

Високото качествените суровини и солидното количество лесно усвоими протеини, съдържащи се в протеиновата вафла Baton Booster на Trec Nutrition се явява отличен повод за качествена и здравословна закуска. Двадесет и един процента протеин и комплекс висококачествени въглехидрати зареждат отлично тялото на трениращите. Освен това този протеинов бар е не само полезен, но и притежава великолепни вкусови характеристики.

•    Само най-качествените протеини с висока бионаличност
•    Кратък етикет, който наистина може да разберете
•    Съдържа отлична композиция от витамини, минерали и антиоксиданти

Как работи?

Белтъчната съставяща на Baton Booster представена във вид на бърза и качествена млечна суроватка, а набора от специални мастни киселини е много полезен за поддръжката на правилната работа на целия организъм на трениращите. Продуктът има в своя състав витамини A, E, D, K, които блестящо зареждат с енергия. Мазнините включени в състава на супер хранителния протеинов бар от Trec, произхождат на 100% от натурални и изключително висококачествена суровина. 

Ако вашата приоритетна цел е изграждането на могъща мускулна маса, а същевременно ритъмът на живота не позволява постоянно да си приготвяте протеинови шейкове, на вас несъмнено ще ви хареса решението на проблема на набавяне на допълнително количество белтъчини. Продуктът отлично допълва нормалното хранене и се вписва идеално във всяка програма за покачване на тегло и мускулна маса.

Достигнете желаните мускулни обеми бързо и го направете заедно с вкусния Baton Booster! Изгодното и необичайно удобното решение помага за избягване на катаболизма в коя да е житейска ситуация. Удобната за използване протеинова вафла надеждно попълва дефицита на всички главни хранителни вещества за всеки трениращ, независимо от степента на тренираност.

Начин на употреба:

1-2 протеинови бара на ден. Приемайте с много вода.

 Хранителна стойност
100 g
 
Енергийна стойност
1982kj / 474kcal
протеини
21 g
мазнини
26 г
въглехидрати
39 г
 

Свързани продукти