S.A.W. 10 гр

Нов продукт

  • Ултра концентрирана предтренировъчна формула
  • Сила, издръжливост и силно кръвоснабдяване
  • Само най-мощните съставки и ефективни дози

2,70 лв.

Предназначение:

Когато старите инструменти не работят и не дават резултати, трябва да погледнете към модерни и високо ефективни средства, като например S.A.W. от революционната компания производител на специализирани храни за спортисти Trec Nutrition.

Супер концентрирания предтренировъчен продукт S.A.W. може да помогне на всеки да достигне пика на собствените си способности и да проведе 100% ефективна тренировка. Характерният за комплекса силно изразен анаболен ефект, а също и мощното напомпване на мускулните влакна се осигурява от висококачествените суровини и безупречната им обработка с най-съвременното оборудване.

Формулата на успеха на S.A.W. се дължи на универсалността и  ефективността на компонентите на хранителната добавка.

•    Безкрайна енергия сила и концентрация без ефекта на „треперене“ обичаен за много други предтренировъчни продукти
•    Увеличава протеиновия синтез чрез увеличаване обема на кръвоносните съдове
•    Увеличава концентрацията, повишава нивата на азотен оксид и придава експлозивна сила

Как работи?

Сместа съдържаща аргинин е обогатена с необичайно ефективни природни екстракти успешно предоставя на трениращите качествено мускулно напомпване. Настоящата си сила препарата получава благодарение на креатиновата матрица с три съставки включваща традиционния креатин монохидрат, а също и по-съвременните форми като трикреатин малат и креатин-етил-естер.

Микстурата от такива активни компоненти като бета-аланин, Л-тирозин, екстракт от грейпфрут  и таурин, а също и висококачествен дехидратиран кофеин осигуряват анаболно зареждане на тялото и го подготвят за тежка тренировка.

Формулата на S.A.W. от различни по своето действие съставки и природни екстракти обръща внимание на всички важни аспекти за провеждането на правилна аеробна и анаеробна тренировка.

Продуктът е наличен в различни форми прахообразна, капсули и течна, като така отговаря на предпочитанията на всеки спортист.

Прахът се разтваря изключително лесно и приготвянето на напитка изисква добавянето на вода и разбъркване с лъжица, блендер не е необходим! S.A.W е истински динамит, който е способен да взриви вашата предишна представа за ефективност на предтренировъчните продукти. 

Начин на употреба:

Дневно приемайте 1-3 дози (по 4 капсули) с 300 мл. вода или 5-15 г (1-3 лъжици) на прах, разтворени в 200 мл. вода в зависимост от интензивността на тренировките и поносимостта Ви към съставките.

Започнете с прием на минимална доза от 4 капсули или 5г на прах и постепенно увеличете.

Приемайте добавката 30 минути преди тренировка.

Не комбинирайте с други продукти, съдържащи кофеин.

Внимание: Продуктът е изключително силен стимулант – не го приемайте преди лягане!

Свързани продукти