Предтренировъчни продукти

Азотният оксид, образуван от Л-аргинин, има изключително ползотворен ефект върху всички тренировъчни параметри. Този газообразен хормон подобрява кръвоснабдяването и насищането с кислород на мускулната тъкан.

Карнозинът, произведен от бета-аланин, намалява окисляването на мускулите, като им помага да работят по-бързо и по-усърдно.

Модерните стимулатори на TREC NUTRITION, съдържащи азотен оксид и карнозин, показват впечатляващи подобрения в силата, енергията и издръжливостта, намаляват умората по време на интензивна тренировка и осигуряват оптимални условия за анаболизъм и мускулна регенерация.

Съдържа 20 продукта.
за страница

КОМПЛЕКС ААКГ И ЦИТРИЛИН МАЛАТ! Комплекс от прекурсори на азотния оксид Невероятно мощно мускулно напомпване Мега доза от AAKG и цитрулинмалат ==================================== Дневни дози: 30Цена на доза: 1,77 лв.

53,00 лв.

КОМПЛЕКС ААКГ И ВИТАМИН В6! Комплекс от прекурсори на азотния оксид Невероятно мощно мускулно напомпване Мега доза от AAKG и витамин В6 ==================================== Дневни дози: 40Цена на доза: 0,70 лв.

28,00 лв.

КОМПЛЕКС ААКГ И ЦИТРУЛИН МАЛАТ! Комплекс от прекурсори на азотния оксид Невероятно мощно мускулно напомпване Мега доза от AAKG и цитрулинмалат ==================================== Дневни дози: 15Цена на доза: 1,87 лв.

28,00 лв.

Увеличава нивата на карнозин в мускулите Подобрява издръжливостта и ефективността  Ефективна доза бета-аланин

20,00 лв. 24,00 лв.

Концентриран предтренировъчен бустер! Повишава силата Подобрява ефективността на упражненията Намалява умората на тялото по време на тренировка Подобрява концентрацията

58,00 лв. 68,00 лв.

МАЛТОДЕКСТРИН, L-КАРНИТИН, L-ЦИТРУЛИН, L-ТИРОЗИН, ТАУРИН, БЕТА-АЛАНИН И КОФЕИН Страхотни вкусове Много добра разтворимост

26,00 лв.

Предотвратява катаболизма на мускулната тъкан  Кокосова вода, която действа като естествен изотон 3000 мг от най-ефективната форма на креатин

60,00 лв. 64,00 лв.

For easier packaging and faster sending please order in boxes. BOX = 12 pcs

30,00 лв.

КОМПЛЕКС ОТ АРГИНИН,ЦИТРУЛИН И КРЕАТИН Предтренировъчен продукт Висококачествен бустър Препоръчва се за силови атлети ==================================== Дози в опаковка: 37Цена на доза: 1,04 лв.

38,40 лв. 48,00 лв. -20%

For easier packaging and faster sending please order in boxes. BOX = 24 pcs

91,30 лв.

Насърчава производството на азотен оксид Увеличаване на мускулния обем Интензивно увеличение на мускулната маса и сила

25,00 лв.

Насърчава производството на азотен оксид Увеличаване на мускулния обем Интензивно увеличение на мускулната маса и сила

45,00 лв.
Показване на 1 - 12 от 20 артикула