CREATINE 100% - 300 гр

TN108

Нов продукт

  • Бързо увеличение на размера на мускулите
  • Помага за поддържането на топ форма
  • 100% креатинмонохидрат 

====================================

Дози: 60 дози
Цена за доза: 0,41 лв

30,00 лв.

Предназначение:

Креатин монохидрат Creatine 100 % от Trec Nutrition притежава много добри качествени характеристики. Ефективният механизъм за увеличаване на силовите възможности идеално се вписва във всяка диета на сериозните спортисти за покачване на маса. 

Сто процентовото качество и ефикасността на продукта се достига благодарение на доказаните свойства на креатин монохидрат, допълнен с такива ценни микроелементи като содиев цитрат и витамин C. 

•    Промотира запазването на гликогена в мускулите
•    Повишава спортните постижения и възстановяването от тренировка
•    Намалява миостатина за предизвикване на мускулен растеж

Как работи?

Активната субстанция подобрява азотния баланс на организма и допринася пряко за регенерацията на тялото. След приема на Creatine 100% концентрацията на креатин в мускулните тъкани се увеличава с около 50 %.

Препаратът е обогатен с антиоксидантния витамин C, който повишава резистентността на спортистите към физическия стрес. Най-чистата съвременна формула на този продукт от Trec Nutrition се отличава на фона на много други креатинови продукти от други производители благодарение на умерената ценова политика и високо ефикасната му комбинация с витамин C и содиев цитрат.

Приемът на този продукт означава прави всички мускулни влакна много по-здрави и силни. 

Креатин монохидрата играе важна роля в жизненоважния процес „цикъл на Кребс“, при който всички приемани белтъчинимазнини и въглехидрати бързо се преобразуват в мощен източник на енергия. Това обстоятелство ни позволява да тренираме по-здраво и по-дълго поради намаляването на производството на млечна киселина в тялото.

Стабилното насищане на мускулните влакна придава несравнима сила на активно трениращите силови спортисти. Скоростта на усвояване на бързо разтворимия прахообразен продукт е необичайно висока.

Creatine 100% е продукт способен да придаде пикова обемност на мускулатурата, а нарастването на капацитета на силовите възможности стига рекордни стойности.

Анаболно активната хранителна добавка от Trec Nutrition оказва съществена подкрепа за достигане на поставените цели.

Начин на употреба:

Разтворете 1 доза от продукта (5 г) в 250 мл. вода или сок. Дневно приемайте 2 дози.

В тренировъчни дни вземайте 1 доза 30 мин. преди тренировка и 1 доза веднага след тренировка.

В нетренировъчни дни: 1 доза след ставане и 1 доза преди лягане.

Свързани продукти