CM3 1250 - 360 капс.

82

Нов продукт

  • Високи нива на сила и енергия
  • Разтворима и стабилна форма на креатин
  • Максимална доза от креатинмалат

==================================

Дози: 90 дози
Цена за доза: 0,64 лв 

Очаквайте скоро!

62,00 лв.

Предназначение:

Великолепно разтворимата и на 100 процента стабилна форма на качествен трикреатин малат съдържаща се в продукта CM 3 на производителя на хранителни добавки за спортисти Trec Nutrition, предоставя гарантирана мощ и максимум енергия за обезпечаването и на най-ударните тренировки.

Продуктът идва в разфасовки в таблетна форма и на прах и не води до дискомфорт в стомашно-чревния тракт. 

•    Удължена издръжливост
•    Подобрена защита и възстановяване на ATP 
•    Подобрява силата и скоростта на съкращаване на мускулите

Как работи?

Продуктът CM 3 се отличава с високо качество на използваните суровини и ефективна доза трикреатин малат. Действието на съединението от три молекули креатин и молекула малат осигуряват отлична издръжливост на организма, активно участва в натрупването на енергия в тялото, нейното разумно изразходване в процеса на тежка аеробна или анаеробна тренировка.

Устойчивата и бързо разтворима формула доста се отличава от другите форми на креатин и традиционния креатин монохидрат в частност. При този продукт не е нужно да се вземат големи дози, което става един от изгодните финансови фактори играещи в полза на тази форма на креатин. 

Три креатин малат няма тези типични за креатин монохидрат странични ефекти във вид на висока задръжка на вода или възможни неприятни последствия за стомашно-чревния тракт и позволява по-ефективно разпределение на силовото натоварване за точно въздействие върху мускулните влакна.

За постигане на по-добра физическа кондиция, трудно може да се намери по-ефективно и мощно средство, без странични ефекти. Авторитетни изследвания на учени в областта на спортната диетология са доказали тези ефекти.
 
Високоефективният креатин CM 3 притежава всички необходими качества за ефективно обезпечаване на мускулен растеж и прогрес в силовите възможности на всеки трениращ.

Мощната дозировка и високото качество на използваните суровини от компанията Trec Nutrition позволява да осъществите и най-амбициозните си спортни планове, да станете по-мускулести и силни.

Начин на употреба:

Вземете 1 доза (4 капсули или 5 г на прах – 1 мерителна лъжица) 2-3 пъти дневно с 300 мл. вода.

В тренировъчни дни: 1 доза веднага след ставане, 1 доза 30 мин. преди тренировка и 1 доза веднага след тренировка.

В нетренировъчни дни: 1 доза след ставане, 1 доза между храненията и 1 доза преди лягане.

Свързани продукти