THERMO FAT BURNER MAX 120 таб

Наложен платеж (начислява се такса в размер 2%) Payment is available

00204

Нов продукт

L-карнитин + растителни екстракти + хром

  • Засилва метаболизма
  • Подобрява калорийния и мастния метаболизъм
  • Натурален термогенен комплекс

35,00 лв.

Предназначение:

Термогенната формула от действащи изгарящи мазнините съставки Thermo Fat Burner Max от Trec Nutrition  съдържа изключително качествени натурални компоненти, с помощта, на които всеки целеустремен атлет ще ускори процеса наизгаряне на мазнините и ефективно ще понижи теглото си, без вредни ефекти за организма.

•    Цели се и освобождава упоритите мастни натрупвания за енергия
•    Препрограмира тялото изгаря мазнините преференциално 
•    Повишава енергията и мотивацията има антиоксидантен ефект

Как работи?

Специалната комбинация от редица натурални екстракти, както и ефективни метаболити са способни да ускорят изгарянето на излишните подкожни мазнини за рекорден срок.

Синергията на такива мощни вещества като екстракт от зелено кафе, екстракт от зелен и бял чай, L-carnitine tartarat и N-acetyl L-tyrosine улесняват контрола върху телесната маса. Растителните съставки притежават богат състав от биологически активни вещества.

Екстракт от гуарана, екстракт от зелен чай и гарциния камбоджа съдействат за ускоряването на обмяната на веществата, укрепват защитните функции на организма на фона на прогресивното намаляване на теглото.

Термогенната матрица действа свръх мощно, но наред с това не предизвиква дискомфорт в стомашно-чревния тракт и други негативни фактори.  Формулата е допълнително подсилена от висококачествен L-carnitine и хром, които помагат за намаляване на апетита и значителното ускоряване на процеса на транспортиране на мастните частици до мястото им на изгаряне в митохондриите.

Препаратът е много ефективен при изпълнението на програми за „изсушаване“ на мускулната маса от спортистите от най-високо ниво.

Оценете по достойнство високоефективния таблетен комплекс Thermo Fat Burner Max, който е способен да окаже решаващо значение за ефективното намаляване на теглото.

Мощното средство от Trec Nutrition има доказан ефект, високо оценен, както в кръговете на специалистите в областта на специализираното спортно хранене така и сред начинаещи и опитни състезатели в много европейски страни. Комплексната смес се абсорбира бързо и няма негативен ефект върху здраветоотслабващия човек.

Начин на употреба:

1 доза от продукта (2 таблетки) се приема 1-2 пъти на ден в зависимост от нуждите Ви с 300 мл. вода. Приемайте 30 минути преди хранене или тренировка. 

Продуктът има силен стимулиращ ефект. Не го приемайте преди лягане!

Хранителна информация 
количество4 кап. ** 2 кап.
Активни съставки 
Екстракт от гуарана [семена] [20% кофеин]900,00 mg450,00 mg
L-карнитин тартарат800,00 mg400,00 mg
включително L-карнитин544,00 mg272,00 mg
Кофеин (общо количество)304,00 mg152,00 mg
Екстракт от зелен кафе [семена] (Coffea robusta) [50% ACG]120,00 mg60,00 mg
Екстракт от зелен чай [листа] (Camelia sinensis) [55% EGCG]300,00 mg150,00 mg
L-тирозин162,40 mg 81,20 mg
Екстракт от черен пипер [плодове] [95% пиперин]10,00 mg5,00 mg
Хром (хром хлорид)80,00 ug (200% *)40,00 ug (100% *)
Екстракт от грейпфрут [плодове] (Citrus paradisi) [98% Naryngenina]100,00 mg50,00 mg

 

Свързани продукти