L-CARNITINE COMPLEX 90 таб

00209

Нов продукт

L-Карнитин + хром + Вит. B6!

  • Комплексна формула за сваляне на тегло
  • Намалява апетита и увеличава горенето на калории
  • 500 мг Л-карнитин тартарат на таблетка 

30,00 лв.

-5,00 лв.

35,00 лв.

Предназначение:

Комплексният препарат L-carnitine Complex съдържа клинично калибрирано количество от висококачествен L-carnitine tartarateвитамин В6 и хром, които оказват решаващо значение за подобряване на процеса на енерго обмяна в организма.

Ефикасната комбинация на авторитетния производител Trec Nutrition е способна да повиши нивото на произвежданата енергия за сметка на използването на подкожна мазнина с рекордните 70 процента.

Супердобавката дава значително повишаване на издръжливостта, съдейства за предотвратяването на преждевременната отпадналост и с гарантиран успех ускорява процеса на изгаряне на мазнините.

•    Подобрява нивата на хормоните и ускорява възстановяването от високо интензивни тренировки
•    Подобрява метаболитната функция на мазнините при физически упражнения
•    По-добър от обикновен L-carnitine при увеличаване на съдържанието на carnitine в мускулите

Как работи?

Високопродуктивният L-carnitine tartarate е способен да понижи процента на мастна тъкан и да овладее процеса на нейното формиране. На свой реда хрома осигурява плен контрол над съдържанието на захар в кръвта, което също спира непреодолимия копнеж за сладко при хората със „сладък зъб“. 

Витамин В6 допринася за усвояването на всички микроелементи на добавката и по-ефективно преобразуват мазнината в източник на енергия. Преборването с мускулната умора става невероятно просто.

Използвайки мазнините в качеството им на енергоизточник, L-carnitine Complex качествено понижава нивото на млечна киселина в мускулните влакна. Това обстоятелство ви позволява да тренирате по-интензивно за по-дълго време и да забравите за умората. 

Ако сте си поставили цел и тя е безопасното избавление от „мазните“ килограми и оформяне на дефиницията на мускулите, трудно можете да си представите по-добър продукт, който да ви помогне за постигането на тази цел.

Синергичната формула на продукта, е отличен фактор за метаболизма, а също така и за нормализация на работата на сърдечния мускул и нервната система, подобрява перисталтиката и правилно регулира киселинността в организма.

Определено L-carnitine Complex на Trec Nutrition е чудесен помощник за подобряване на спортните резултати. Качествените съставки включени в състава на продукта осигуряват прост и ефективен начин да се повиши енергийното ниво на организма и му помагат да се отърве от мастните натрупвания. 

Начин на употреба:

Препоръчителната дневна доза е 2 таблетки. В тренировъчни дни: приемайте 1 доза (2 таблетки) 30 мин. преди тренировка.  В нетренировъчни дни разделете дозата на 2 приема по 1 таблетка и приемайте 30 мин. преди храненията.

Хранителна информация
Дозировка 2 капс **
Активни съставки
L-карнитин тартарат 1000,00 mg
включват L-карнитин 680,00 mg
Вит. В6 пиридоксин хидрохлорид 1,40 mg (100% *)
Chrome хром сулфат 40,00 ug (100% *)

 

Свързани продукти