L-CARNITINE 3000 1000 мл

Нов продукт

СИЛНО КОНЦЕНТРИРАН ТЕЧЕН L-КАРНИТИН!

  • Подкрепя метаболизма на липидите
  • Повишава производството на енергия
  • Висока доза от течен Л-карнитин

57,00 лв.

Предназначение:

Ускоряване на процеса на изгаряне на мазнините, способства за производството на енергия за сметка на загуба на изгорените мазнини и спомага подобрение на метаболизма на липидите – всичко това се отнася с пълна сила за L-Carnitine 3000 от Trec Nutrition.

Впечатляващата доза L-Carnitine в течна форма позволява провеждането на тренировки с по-голяма ефективност и е чудесен катализатор за преобразяването на фигурата на всеки трениращ.

•    Транспортира мастните киселини до клетките на мускулите
•    Спомага за стимулацията на оксидацията на мазнините
•    Подобрява термогенезата и съдейства за намаляване на телесните мазнини

Как работи?

L-Carnitine спада към групата спортни добавки, които са призвани да подобрят физическото състояние на тялото на спортиста, избавяйки го от значително количество мастни натрупвания. L-Carnitine е витамин-подобно вещество, което отговаря за обмяната на мазнини в организма.

Благодарение на това си уникално свойство, подобрява пропускливостта на клетъчните мембрани, което се явява основния стимул за повишаване на калорийния разход, което значи и загуба на мастна тъкан. Освен това L-Carnitine 3000 способства за подобряване работата на сърдечно-съдовата система, съдейства за подобряване на работата на черния дроб и повишава общия жизнен тонус на целия организъм на човека.

Веществото е представено под най-биологично достъпната течна форма и следователно е по-ефективно за бързото усвояване на витамини, протеини и други вещества.

Комбинирането на приема на препарата с интензивна физическа активност може наистина да активизира изгарянето на мастната ви тъкан, като не оставя шанс за настъпването на мускулен катаболизъм, разрушаващ мускулната тъкан заедно с мазнините.

Всеки, който се стреми да преобрази собственото си тяло и да ускори процеса на отслабване, обезателно ще хареса този препарат. 

L-Carnitine 3000 е най-добрия начин да се повиши разхода на калории от мазнини и бързото им преобразуване в енергия.

фективната дозировка на този продукт заедно с гамата от страхотни вкусове – кайсия, грейпфрут и череша не оставят никакво съмнение относно ефикасността на хранителната добавка върху организма на спортистите с различно ниво на тренираност, пол и физическа конструкция. 

Начин на употреба:

Приемайте една доза от продукта (12,5 мл) два пъти дневно поне тридесет минути преди основно хранене или тренировка. Разклатете бутилката преди употреба.

Хранителна информация
Порция 12,5 ml
Активни съставки
L-карнитин1500,00 mg

Свързани продукти