FAT TRANSPORTER 180 таб

Наложен платеж (начислява се такса в размер 2%) Payment is available

00212

Нов продукт

ЛИПОТРОПЕН КОМПЛЕКС!

  • Ускорява метаболизма
  • Увеличава производството на енергия от мазнини
  • Предпазва черния дроб и стабилизира липидните нива

63,00 лв.

Предназначение:

Синергичната формула на иновативния продукт за отслабване Fat Transporter от Trec ще ви помогне ефективно да понижите излишното тегло и при правилно спазване на диета ще забравите за проблемите с излишните мастни натрупвания, значително затрудняващи постигането на топ форма. Специалният комплекс поддържа високо ниво на обмяната веществата в организма, а също така качествено предпазват черния дроб от токсините и свободните радикали, които се освобождават при изгарянето на мазнините и стабилизират липидните нива.

•    Изгаряйте мазнините ефективно без стимуланти
•    Съдържа само липотропни съставки с доказана ефективност в борбата срещу излишните мазнини
•    Стабилизира нивата на инсулин за предотвратяването на натрупване мазнини дори, когато не се спазва строга диета

Как работи?

Значителното заздравяване на мускулната тъкан и постепенното изгаряне на подкожните мазнини около нея – това е задача, с която при правилна и балансирана диета в съчетание с интензивни тренировки с гарантиран успех се справя  Fat Transporter. Ултра концентрираната формула от такива съставки като холин битартат, инозитол, L-carnitine tartarate, L-метионин, хром хлорид и витамин В6 придават на тялото нужното зареждане и увеличават продуктивността като ускоряват темпа на метаболизма на мазнини в организма. 

Безопасното и същевременно мощно средство  е специално адаптирано за високите потребности на всички активни хора с афинитет към тежките и енерго изразходващи спортове.

Миксът от уникални елементи  в тази хранителна добавка способстват не само за отслабването, но и задействат всички механизми в организма на атлета, които спомагат за запазването на натрупаната мускулна маса и получаването на допълнително енергия за тренировка непосредствено чрез изгарянето на мастните тъкани.

Процесът на изгарянето на мазнините не се случва за ден и, за да се направи правилния ход в тази посока е нужно да се предприемат редица стъпки, за подсигуряване на балансирана диета съчетана с прием на хранителна добавка, която ще осигури приток на специални микроелементи, които са способни да увеличат скоростта на транспортиране на мастните клетки към мястото на тяхното изгаряне.

Тук комплексния продукт в таблетна форма Fat Transporter се явява удобно и ефективно средство, способно значително да ускори темпа, с който преобразявате тялото си, осигурявайки положителен резултат без негативни странични ефекти за тялото ви.

Начин на употреба:

Приемайте по 2 таблетки 2 пъти дневно с 300 мл. вода 30 мин. преди хранене.

Хранителна информация
Размер на продукта4 капс. **2 капс.
Активни съставки
Холин битартрат1500 mg750 mg
в този холин616 mg308 mg
Инозитол1000 mg500 mg
L-карнитин тартарат880 mg440 mg
от които L-карнитин598 mg299 mg
L-метионин500 mg250 mg
Таурин500 mg250 mg
Вит. В6 пиридоксин хидрохлорид2,80 mg (200% *)1,40 mg (100% *)
Хром хром хлорид80 ug (200% *)40 ug (100% *)

 

Свързани продукти