CLA + GREEN TEA 90 капс

00207

Нов продукт

CLA и екстракт от зелен чай!

  • Комплекс от CLA и зелен чай
  • Постепенна и дълготрайна загуба на тегло
  • Добре абсорбими гел капсули 

35,00 лв.

Предназначение:

Три важни за ефективното отслабване компонента са обединени в един продукт за изгаряне на мазнините CLA + Green Tea на авторитетния производител Trec Nutrition. Конюгираната линолова киселина, екстракта от зелен чай и витамин Е активизират процеса на изгаряне на мастната тъкан в тялото, привеждайки го в идеален тонус за сваляне на тегло. 

•    Отслабване без стимуланти
•    Поддържа изградената мускулна маса при процеса на изгаряне на мазнините
•    Поддържа здравословен липиден профил

Как работи?

Конюгираната линолова киселина или накратко CLA в съчетание с уникалните полифенолни частици на зеления чай качествено преобразяват фигурата, защото биологически активните елементи на тези вещества са непосредствено отговорни за блокирането на мазнините и тяхното изгаряне в мускулните тъкани. На пазара за специализирани спортни добавки днес има много продукти, които съдържат зелен чай.

Въпреки това те невинаги са ефективни, тъй като се предлагат без метаболитни катализатори на процеса на изгаряне на мазнините. CLA + Green Tea осигурява бързо транспортиране на мазнините в специални „камери за изгаряне“ и по-голямо количество кислород за клетките, които унищожават мазнините.

Щателният подбор на съотношението на трите съставки способстват за съхранението на мускулната маса и намален шанс от поява на нелицеприятен целулит.

Продуктът може да бъде полезен и в условията на заседнал начин на живот, но истинската му сила се разкрива след началото на изпълнение на подготвения тренировъчен план.

Подчинете тялото си на новата мощна схема за изгаряне на мазнините използваща действително качествено и ефективно средство.  

CLA + Green Tea от Trec позволява да съхраните чистата мускулна маса и да се избавите от излишното тегло, без да навредите на организма си. Коригирането на фигурата се постига благодарение на съчетанието на ефикасните дози на екстракта от зелен чай и конюгираната линолова киселина (CLA).

Начин на употреба:

Препоръчителната дневна доза е 3 капсули, разделени на 3 приема по 1 капсула с 300 мл. вода. Препоръчително е да приемате продукта по време на или веднага след хранене.

За най-добър ефект, продуктът трябва да се приема систематично за период от 6-8 седмици.

Хранителна информация
Порция 3 капачка ** 1 тапа
Активни съставки
CLA (80%)1440,00 mg480,00 mg
Екстракт от зелен чай (Camellia sinensis) [50% EGCG]600,00 mg200,00 mg
Вит. E2,01 mg (18% *)0,67 mg (6% *)

Свързани продукти