TAURINE 900 60 капс.

Наложен платеж (начислява се такса в размер 2%) Payment is available

Нов продукт

  • Концентрация и издръжливост по време на упражнения
  • Подпомага режимите за сваляне на тегло
  • Чист кристален материал

Очаквайте скоро!

13,20 лв.

Предназначение:

Подгответе се за тренировка добре и постигнете максимален резултат с висококачествената хранителна добавка Taurine 900от Trec Nutrition. Кристалночистият таурин дава максимална издръжливост и концентрация по време на тренировка, а също така осигурява пълноценна поддръжка за реализация на програмите за отслабване.

Тауринът повишава азотния баланс на тялото, възпира разграждането на мускулния протеин и предотвратява симптомите на умора и претрениране.


•    Подобрява умствената концентрация
•    Мощен източник на енергия
•    Мощни антиоксидантни свойства
•    Поддържа здравословни нива на кръвната захар

TAURINE 900 повишава ефективността и издръжливостта при упорито трениращи спортисти, също подобрява и преноса на креатин и други хранителни вещества в мускулните клетки.

Как работи?

Широката употреба на таурин при физическите спортни дисциплини е напълно оправдано. Тази удивителна аминокиселинапритежава силно изразено психо-стимулиращо и антикатаболно действие. Нейните доказани положителни ефекти позволяват времето прекарано във фитнес залата да е по-ефективно и да поддържате пикова интензивност за максимално дълъг период от време.  


Taurine 900 е два пъти по-полезен за спортисти, които са на диета и се ограничават жестоко в приема на калории. Чрез повишаване на азотния баланс в организма на спортистите се намалява разграждането на протеин, а също така блокира признаците на ранна умора и отпадналост.

Препаратът е доказал способността си да увеличи в точното време производителността и издръжливостта на атлетите. В допълнение към това тауринът е отговорен за стимулиране на транспорта на креатин и други нутриенти постъпващи в мускулните клетки. 

Ако тялото ви започне да се представя не така, както ви се иска и всяка нова тренировка става все по-трудна, Taurine 900 определено може да стане средството номер едно, с което е необходимо да започнете процеса на пълноценна защита на организма.

Безопасен и мощен, този продукт проявява най-добрите си страни при умствено и физическо претоварване. Време е да проверите ефективността на тази аминокиселина при намаляване на признаците на умора, ускоряване на процеса на възстановяване на тялото, намаляване на ефекта от стреса по време на диета за отслабване и защита на мускулната тъкан от катаболизъм.

Начин на употреба:

Вземете 1 доза (1 капсула) 3 пъти дневно между храненията с 300 мл. вода. 


Хранителна информация
Количеството на продукта 100гр 3 капс 1 капс
Хранителна стойност
Енергийна стойност179 kj / 43 kcal6 kj / 1 kcal2kj / 0kcal
протеини10.68 g0.33 g0.11 g
мазнини0.00 g0.00 g0.00 g
въглехидрати0.00 g0.00 g0.00 g
Наситени мазнини0.00 g0.00 g0.00 g
Включително прости захари0.00 g0.00 g0.00 g
натрий0.00 g0.00 g0.00 g
Активни съставки 
таурин87,38 g2700.00 mg900.00 mg

Свързани продукти