VITARGO ELECTRO-ENERGY - 1050 гр

Наложен платеж (начислява се такса в размер 2%) Payment is available

TN049

Нов продукт

  • Повишава мускулната енергия
  • С висока доза електролити
  • 100% VITARGO въглерхидрати 

===========================

Дози: 15 дози
Цена за доза: 3,60 лв

49,00 лв.

Предназначение:

Vitargo Electro Energy е уникална, специално подобрена въглехидратна напитка, за изключително бързо и ефикасно възстановяване, допълваща енергийните резерви на мускулите.

Продуктовата композиция от Trec Nutrition се базира на специален вид въглехидрати, с високо молекулярно тегло определящо максималната скорост на потока от течности от храносмилателния тракт към мускулите.

  • Поддържа постоянни нива на енергия и издръжливост
  • Отличен пред тренировъчен продукт поддържащ нивата на гликоген перманентни
  • Много добра разтворимост, не съдържа захар
  • Идеален източник на енергия по време на ниско въглехидратни диети

Как работи?

Vitargo Electro Energy е революционен източник на енергия, който се използва от олимпийски спортисти и милиони хора желаещи да подобрят здравословното си състояние и външен вид.

Най-добрият избор по отношение на енергийните напитки съдържащи глюкоза, waxy maize, малтодекстрини и захароза. Vitargo преминава през стомаха по-бързо от всеки друг вид въглехидрати и дава мигновен прилив на енергия.

Не трябва да оставяте здравата работа в залата и кухнята да отиде на хаос като подхранвате тялото си с нискокачествени въглехидрати. Ако сте сериозни по отношение на спортните резултати, трябва да бъдете сериозни и по отношение на избора си на източник на енергия.

В опит да се презаредят с енергия и рехидратират с обикновени спортни напитки по време на тренировки, спортистите често се чуват подути или изпитват стомашни спазми. Учените са установили, че Vitargo напуска стомаха два пъти по-бързо от водещите спортни напитки.

Клиничните изследвания също доказват, че Vitargo попълва гликогеновите нива 68% по-бързо, което увеличава производителността с цели 23%. Продуктът има много ниска осмоза, което се отнася до количеството вода, което привлича. Това позволява за по-лесно транспортиране на енергията като намалява до минимум риска от спазми.

За регулиране на водния и електролитен баланс, продуктът е обогатен с минерали, които гарантират правилното функциониране на нервната система и мускулите.

Начин на употреба:

70 гр от продукта (2,5 мерителни лъжици) се разтварят в 500-700 мл вода.

Според индивидуалните нужди се приемат 1-2 дози на ден – по време на тренировка и веднага след нея.

Свързани продукти