VITARGO ACTIVE FIRE - 1500 гр

Наложен платеж (начислява се такса в размер 2%) Payment is available

Нов продукт

  • Сила, енергия и издръжливост
  • Изразени и изпълнени с енергия движения
  • VITARGO® с най-ефективните стимулиращи съставки

==========================================

Дози: 30 дози
Цена за доза: 4,00 лв

Очаквайте скоро!

107,00 лв.

Предназначение:

Независимо от спорта, който практикувате, мускулите се свиват и отпускат заради милионите метаболитни реакции поддържащи тялото в постоянно движение. То е принудено да произвежда огромни количества енергия за много кратки периоди от време.

За да се поддържа тренировъчната интензивност, е много важно да се подготвите за тренировките подходящо. Знаете, че не можете да тренирате, без да загреете, но набавяте ли си нужните вещества за производство на енергия преди тренировка?

Как можете да заредите тялото си с необходимите хранителни вещества, без да обременявате стомаха и храносмилателната система?

Знаете ли кои елементи трябва да приемате, в какви пропорции и кога трябва да ги приемате за безпрепятствени тренировки с подобаващи резулати?

Не се тревожете Trec Nutrition е създал точния продукт за вас!

  • Пред тренировъчен продукт подобряващ издръжливостта
  • Чиста енергия без съдържание на захари
  • Супер бърз ефект
  • Висока доза три-креатин малат, BCAA и кофеин

Как работи?

Vitargo Active Fire е изцяло нова пред тренировъчна формула, съдържаща най-важните хранителни вещества необходими за поддържане на високи нива на издръжливост и максимална концентрация по време на тренировка.

Продуктът е източник на комплексни лесно усвоими въглехидрати получени от 100% Vitargo®. Благодарение на тези химични и физични свойства, тези вещества не остават в стомаха и се усвояват моментално през храносмилателната система.

 Vitargo® напуска стомаха 130% по-бързо от декстрозата и малтодекстрините и така процесът на първоначална абсорбция не ви забавя. Благодарение на Vitargo®, мускулите ви са заредени с енергия моментално със стабилна глюкоза, която не може да се сравнява с други прости и комплексни въглехидрати. Можете да забравите стомашния дискомфорт и гадене,  Vitargo Active Fire прави тренировките истинско удоволствие.

Продуктът съдържа не само въглехидрати, но и най-добрите стимулиращи и енегизиращи компоненти отлагащи умората. Съдържанието на най-важните пред тренировъчни аминокиселини с разклонена верига (Л-левцин, Л-валин, Л-изолевцин) потиска негативните антикатаболни ефекти, което намалява разграждането на котрактиращи протеини. BCAA  са и алтернативен източник на леснодостъпна енергия от ключово значение за дълги и интензивни тренировки.

Vitargo Active Fire е обогатен с креатинова формула. Три-креатин малат, който се съдържа в продукта подържа производството на аденозин три-фосфат (AТФ), основен носителн на енергия необходима за бързи и мощни мускулни контракции.

За да имат тези съставки пълен ефект, трябва да гарантирате високо ниво на концентрация и бързо предаване на нервни импулси. Затова продуктът съдържа два ефективни невротрансмитери -  чист дехидратиран кофеин и таурин.

Тези две съставки имат стимулиращ енергиен ефект, който мобилизира тялото за физическо натоварване. 

Начин на употреба:

Разтворете 1 доза (50 г) в 200 мл. вода и разбъркайте добре.

След като продуктът се разтвори напълно, добавете още 200 мл. вода.

В зависимост от нуждите Ви приемайте по 1-2 дози дневно, за предпочитане преди закуската и 30 мин. преди тренировка.

Внимание: Този продукт е силен стимулант -не го приемайте преди лягане!    

В една доза 50г: 40,0гVITARGO®/ 2,0г три-креатинмалат / 2,0г BCAA /100мг кофеин.

Свързани продукти