VITAMIN STRONG-C 500 - 100 caps

TN166

Нов продукт

  • Ефективен антиоксидантен комплекс
  • Естествена подкрепа на имунната система
  • 500 мг витамин С в една таблетка

===============================

Дози: 100 дози
Цена за доза: 0,20 лв

12,00 лв.

-5,00 лв.

17,00 лв.

Предназначение:

Ефективното антиоксидантно оръжие Vitamin C Strong  способства за естествената поддръжка на имунната система. 500 милиграма висококачествен витамин C само в една таблетка от Trec Nutrition надеждно неутрализират  действието на свободните радикали, които увреждат устойчивостта на организма към инфекции и забавят регенерацията на тъканите.

Именно в допълнение към високо продуктивната ефективна дозировка на аскорбинова киселина продукта е обогатен с лимонови биофлавоноиди и цинков оксид.

•    Защитава от вредните свободни радикали
•    Спомага за усвояването на желязото
•     От съществено значение за производството на колаген

Как работи?

Мощният състав на Vitamin C Strong e е специално разработен за хора, нуждаещи се от силата на аскорбиновата киселина, а това са предимно спортисти и тези, които водят активен начин на живот, като се грижат за физическото си здраве и искат бързо да се възстановят след заболяване.

Аскорбиновата киселина напълно се разтваря във вода и е особено чувствителна на кислород и високи температури. Човешкият организъм не може да произведе такива уникални антиоксидантни свойства, както и да натрупва тази важна субстанция витамин C.

Колкото по-интензивни са тренировките, толкова повече имате нужда от витамин C в диетата. Благодарение на своите ненадминати характеристики този препарат нормализира функционирането на съединителната тъкан, ставите и хрущялите.

Основният компонент на добавката се използва и за производството на колагенови влакна, които придават гъвкавост и устойчивост на ставите и сухожилията при механични повреди.

Цинкът и лимоновите биофлавоноиди действат в съчетание с витамин C максимално ефективно, увеличавайки природния потенциал на аскорбиновата киселина.

Достигнете основните си цели и запазете здравето си благодарение на високо концентрираната формула на комплексния препарат Vitamin C Strong от Trec. Професионалният състав на препарата напълно разкрива уникалните способности на аскорбиновата киселина, а благодарение на съчетанието ѝ с цинк и лимонови биофлавоноиди се увеличава положителния ефект.

Начин на употреба:

Препоръчителната дневна доза е 1 таблетка, приета след основното хранене с 300 мл. вода.

Свързани продукти