VITAMIN B COMPLEX - 60 капс.

373

Нов продукт

  • Енергия, концентрация и ефективен метаболизъм
  • Пълно усвояване на всички хранителни вещества
  • Концентриран В-комплекс 

====================================

Дози: 60 дози
Цена за доза: 0,21 лв

10,00 лв.

Предназначение:

Мощният и ефективен за осигуряване на високоефективни тренировки витаминен комплекс Vitamin B complex съдържа най-съществените за повишаване на нивото на енергия и концентрация микроелементи.

Безупречният по качество витаминенпрепарат от прогресивната компания Trec Nutrition съдържа пълен набор високо концентрирани витамини от група B, ефективно въздейства на обмяната на веществата и се явява отличен помощник за изграждането на обемна мускулна маса и може да бъде изключително полезен при увеличаването на силата и в процеса на изгаряне на мазнините.

•    Стимулира растежа и деленето на клетките
•    Увеличава скоростта на метаболизма 
•    Поддържа косата, кожата и мускулния тонус

Как работи?

Витамините от група B са изключително полезни за всички хора, водещи активен начин на живот и в това число разбира се спортистите. Внимателно подбраната комбинация от най-важните за организма витамини от дадената група оказват решаващо значение за увеличаване на резултатността от тренировъчния процес.

Множеството метаболитни активатори на препарата Vitamin B complex спомагат за достигане на максимална абсорбция и използване на приеманите през деня белтъчини въглехидрати и мазнини.

Витамините от група B способстват за увеличението на производството на енергия от организма и му позволяват да се адаптира към нарастващо физическо натоварване, подпомага поддържането в оптимално състояние както нервната така и имунната система.

Витамините от група В действат синергично с такива кофактори на метаболизма като холин, инозитол и парааминобензинова киселина за още по-добър резултат.

Достатъчно е винаги да имате под ръка Vitamin B complex, за да се избавите от преумората в процеса на тренировка. Нуждата от източник на енергия ще бъде задоволена чрез комбинация от витамини от група В и други микрокомпоненти увеличаващи силата на комплексната формула.

Висококвалифицираните специалисти на компанията Trec Nutrition са намерили точното съчетание на най-активните витамини и метаболитни активатори, които помагат да се справите със спортните задачи от най-високо равнище.

Начин на употреба:

Препоръчителната дневна доза е 1 капсула, приета по време на или веднага след хранене с 300 мл. вода

Свързани продукти