SPIRULINA - 90 капс.

TN165

Нов продукт

  • Комплексно пречистване на тялото
  • Източник на естествени минерали и витамини
  • Течен концентрат от водорасли в меки капсули

==================================

Очаквайте скоро!

15,00 лв.

Предназначение:

Еднокомпонентния препарат на капсули Spirulina от авторитетната компания Trec съдържа в състава си ценен природен компонент. Особеният сорт синьо-зелени водорасли е способен да осигури природно равновесие или хомеостаза в организма на трениращите спортисти.

Качественият източник на протеини, ценни ненаситени мастни киселини, а също и лесно усвоими витамини от група В и минерали способстващи за нарастването на резултатността от тренировъчния процес и успешното следване на диета за отслабване

•    Идеален продукт за вегани и активни хора мислещи за здравето си
•    Подкрепя храносмилателната система и усвояването на храната
•    Високо съдържание на полезни мастни киселини, белтъчини с висока биологична стойност и аминокиселини 

Как работи?

Африканските аборигени живеещи близо до езерото Чад, за тяхно щастие не са запознати с болестите на съвременния човек. Изучавайки този феномен, учените стигнали до заключението, че водораслите, растящи в това езеро и употребявани от коренните жители в средната част на Африка заедно с храната имат просто феноменални свойства.

Spirulina е позната на легендарната цивилизация на ацтеките, която също така се отличава с дълголетие и крепко здраве. Всичко това се дължи на съдържащите се в даденото водорасло хранителни вещества, които са крайно богати на белтъчини.

В сто грама спирулина на прах се съдържат около шестдесет – седемдесет грама протеин, което е три пъти повече, отколкото може да се намери в соята.

Процентът на смилаемост и усвояемост от тялото на тези протеини достига 80 процента. Осемнайсет различни видове аминокиселини, от които 8 са незаменими за човека са способни качествено да поддържат живота и здравето на всеки човек.

Богатата на желязо, полизахариди, витамини А и B12, V линоленова киселина и други компоненти Spirulina не само е способна да обогати диетата с ценни вещества, но и да предотврати настъпването и развитието на сериозни заболявания, сред които захарния диабет.

Когато целта ви е да повишите интензивността на тренировките и да допълните диетата с хранителни добавки за отслабване, правилният избор, който няма да разочарова е Spirulina.

Начин на употреба:

Препоръчителната дневна доза е по 2 капсули 3 пъти на ден, приемани след хранене с 300 мл. вода.

Свързани продукти