MULTI PACK - 240 таб

TN159

Нов продукт

  • Пълен метаболитен баланс
  • Бързо запълва недостига на хранителни вещества
  • Ефективни дози витамини и минерали

=====================================

Дози: 240 дози
Цена за доза: 0,27 лв

Очаквайте скоро!

44,00 лв.

Предназначение:

Универсалният мултивитаминен комплекс Multi Pack от европейския производител Trec Nutrition съдържа в състава си цялостен набор от важни за човешкото тяло витамини, минерали, патентовани билкови смеси, ензими, биофлавоноиди и нуклеинови киселини.

Сложната комбинация от ефективни съставки с естествен произход има значително влияние върху активирането на обменните процеси в организма, отлично укрепва организма в условия на психологично и физическо пренапрежение. 

•    Доставя необходимите нутриенти за поддържане на активно тяло
•    Възстановява бързо и запазва мускулите
•    Генерира енергия и подобрява действието на имунната система

Как работи?

Multi Pack помага за ефикасното противодействие на стреса от най-различен характер, справя се с дисбаланса в хранителния режим и доставя на организма допълнително количество ценни микроелементи, които са крайно нужни на всеки спортист, заради увеличеното физическо натоварване и ръста на интензивността на тренировките.

Комплексният витаминен препарат напълно се справя с поставената задача и осигурява поддържането на отлична физическа форма, подобрява жизнения тонус и при това няма негативни странични ефекти за тялото на трениращите. 

Качествената комбинация от микроелементи на Trec безупречно бързо се абсорбира от организма, а съотношението на активните съставки е представено в правилни пропорции.

Хранителната добавка може да бъде полезна, както за мъже така и за жени, за начинаещи атлети и тези, които се считат за професионалисти. Multi Pack съдържа двадесет и седем активни съставки, деветнайсет витамина и десет минерала гарантиращи успешното провеждане на тренировката и осигуряват по-голяма ефективност на всяка диета.

За активно спортуващите хора, е важно да разполагат с висококачествени мултивитамини, за да продължават да се развиват, без да правят компромис със собственото си здраве, а Multi Pack на 100% осигурява тази подкрепа. 

Начин на употреба:

Приемайте по 1 доза (1 таблетка) 2 пъти дневно, веднага след хранене с 300 мл. вода. 

Свързани продукти