MEGA MINERAL PACK 60 капс.

Наложен платеж (начислява се такса в размер 2%) Payment is available

281

Нов продукт

Комплекс от макро и микро елементи!

  • Висока ефективност и баланс
  • Минерали, жизненоважни за производството на енергия
  • Лесно абсорбими активни съставки

Очаквайте скоро!

16,00 лв.

Предназначение:

Комплекса Mega Mineral Pack, се състои от минерали и високо ефективни микроелементи, които се явяват най-активните форми на хелати.

Дадените вещества се отнасят към групите на макро и микроелементи, които трябва да участват в диетата на всеки човек, който се грижи за здравето на организма си, защото тялото не е в състояние да синтезира всичките му необходими вещества самостоятелно и се отчаяно се нуждае от допълнително захранване.

Балансирайте собствената си диета и стимулирайте собственото си тяло правилно във всяко едно отношение, за да можете да се справите с редовното физическо и психологическо натоварване, а за това може да ви помогне Mega Mineral Pack от Trec Nutrition.

•    Подобрено възстановяване след физическа активност
•    Подкрепя пикова производителност
•    Бори се със свободните радикали

Как работи?

Активните съставки влизащи в състава на Mega Mineral Pack изпълняват много важни функции в организма, като регулация на водно-електролитния баланс, строежа на клетките, регулация на метаболитните процеси на въглехидрати и протеини, стимулират работата на нервната система. Недостигът на такива важни вещества се проявява във вид на понижена психологическа стабилност, раздразнение, поява на болка при мускулно съкращение, отслабена памет.

В този контекст това лекарство може да се превърне в „магическа пръчка“, която въздейства на скоростта на регенерация на тъканите, осигурявайки високата работоспособност на организма и съдействайки за отделянето на достатъчно количество енергия.

Комбинацията от лесно абсорбими биоактивни компоненти на Mega Mineral Pack, отлично подхождат ежедневна употреба от всички, които редовно и интензивно се занимават със спорт, изпитват високо психологическо натоварване живеят в зони с лоши условия на околната среда, което действа като негативно явление и може да отслаби защитните функции на организма.

Комплексният набор от минерали съдържащи се в продукта на Trec Nutrition са балансирани в правилно подбрани пропорции, които предоставят максимална и научно доказана полза.

Начин на употреба:

Приемайте по 1 доза (1 таблетка) 2 пъти дневно веднага след хранене. 

Хранителна информация
Количеството на продукта2 капс1 капс 
Активни съставки
калций320 mg (40%)160 mg (20%) 
калий200 mg (10%)100 mg (5%) 
магнезиев187,5 mg (50%)93,75 mg (25%) 
желязо14 mg (100%)7 mg (50%) 
цинк10 mg (100%)5 mg (50%) 
манган2 mg (100%)1 mg (50%) 
мед1 mg (100%)0.5 mg (50%) 
йод150 цд (100%)75 ug (50%) 
селен55 ug (100%)27,5 ug (50%) 
молибден50 цд (100%)25 ug (50%) 
хром40 μg (100%)20 μg (50%) 

Свързани продукти