MAGNE-100 SPORT - 60 капс.

209

Нов продукт

  • оп форма всеки ден!
  • 100% покритие на дневната нужда от магнезий
  • Комплекс от 4 форми на магнезий 

===================================

Дози: 60 дози
Цена за доза: 0,25 лв

10,00 лв.

Предназначение:

Уникалният комплекс Magne 100 Sport от Trec Nutrition съдържа 4 форми на ценния минерал магнезий и ефективна доза витамин B6.

Тази комбинация осигурява крайно положително въздействие върху стимулирането на ръста на енергия и подобрява мускулното съкращаване, а кръвоносната и нервна система работят с пределна ефективност.

•    Подкрепя производството на енергия в тялото
•    От критично значение за ензимната фукция
•    Подобрява съня, лекува безсъние, бори се със стреса и отпуска напрегнатите мускули

Как работи?

Недостигът на магнезий в организма на кой да е човек и особено при активните спортисти оказва отрицателно влияние върху здравето.

Прекомерната раздразнителност и отпадналост могат нарушат ритъма на тренировъчния процес оставяйки постигането на набелязаните резултати само мираж.

За избягване на проблема с влошеното физическо състояние навреме и с гаранция за попълване на дефицита на магнезий в организма на помощ идва Magne 100 Sport. Хранителната добавка в капсулна форма  от Trec Nutrition помага на спортистите с различно ниво на тренираност, хармонично да развиват природния потенциал на тялото си.

С висококачествения комплекс получавате максимална полза благодарение на различните форми на магнезий, който е представен в тази хранителна добавка във вид на оксид, карбонат, цитрат и лактат.

Високата доза витамин В6 помага на организма да усвои разнообразните форми на магнезий, осигурявайки настъпването на желания оздравителен ефект по-бързо.

В комплексната добавка Magne 100 Sport се намират най-ценните за атлетите форми на минерала, които обезпечават настъпването на множество положително ефекти, като нарастване на енергията на тялото, подобряване на ефективността на работата на мускулатурата, правилна работа на кръвоносната и нервна система и сърцето.

Тази супер хранителна добавка от Trec премахва пъпките от небалансираните диети за сметка на насищане на организма със силата на магнезия. 

Начин на употреба:

Препоръчителната дневна доза е по 1 капсула 2 пъти на ден, приемана по време на хранене с 300 мл. вода.

Свързани продукти