L-GLUTAMINE XTREME 400 гр

00122

Нов продукт

ИНОВАТИВНА МИКРОНИЗИРАНА МАТРИЦА ОТ L-ГЛУТАМИН И N-АЦЕТИЛ L-ГЛУТАМИН!

  • Иновативна глутаминова матрица
  • Спокойна мускулна регенерация
  • Микронизиран Л-Глутамин и NAG

Очаквайте скоро!

71,00 лв.

Предназначение:
Висококачествената глутаминова матрица L-Glutamine Xtreme способства за бързия растеж на мускулната маса, благодарение на уникалните свойства на високопродуктивната аминокиселина Л-глутамин своевременно и активно да попълва запасите от глюкоза в организма, особено в периода на тежка и интензивна тренировка.  

•    Стимулира синтеза на глюкоза, за да ускори възстановяването след тренировка
•    Балансира нивата на кортизол
•    Повишава протеиновия синтез

Как работи?

L-Glutamine Xtreme осигурява качествена поддръжка на организма по време на тренировки изискващи много енергия и осигурява възстановяване на бързо изчерпващия се Л-глутамин в тялото.

Всяка аеробна и анаеробна тренировка изчерпва до 40 грама от тази ценна аминокиселина и усилва разрушителното действие на катаболните процеси в организма, но с помощта на този продукт може да бъдете спокойни, че ще запазите обема на мускулите си. 

Свободната форма на Л-глутамин във вида N-acetyl L-glutamine или NAG се явява най-добрия от всички възможни начини за обезпечаване на организма с ценни микроелементи.

Микронизираният продукт от Trec Nutrition се оказва с най-висока производителност сред плеторията от аналози, като осигурява бърза и ефективна помощ за запазването и увеличаването на мускулната маса при различни силови дисциплини. 

Започнете процеса на защита на мускулните влакна от разграждане като приемате най-стабилната форма на Л-глутамин. 

L-Glutamine Xtreme се усвоява бързо от организма и възстановява количеството глутамин в тялото и така спомага за активния растеж на нови мускулни влакна и бързото възстановяване след тежка тренировка. 

Хранителна информация
Количеството на продукта 100 g 9 капс. 3 капс.
Хранителна стойност
Енергийна стойност 161 kj / 38 kcal 23kj / 5kcal 8kj / 2kcal
протеини 9.62 1.35 0.45
мазнини 0 0 0
въглехидрати 0 0 0
Активни съставки
L-глутамин, N-ацетил L-глутамин 89,74 12.60 4200 mg

Свързани продукти