L-GLUTAMINE POWDER 500 гр

00123

Нов продукт

  • Стимулира синтеза на глюкоза, за да ускори възстановяването след тренировка
  • Балансира нивата на кортизол
  • Повишава протеиновия синтез

68,00 лв.

Предназначение:

Висококачествената глутаминова матрица L-GLUTAMINE POWDER способства за бързия растеж на мускулната маса, благодарение на уникалните свойства на високопродуктивната аминокиселина Л-глутамин своевременно и активно да попълва запасите от глюкоза в организма, особено в периода на тежка и интензивна тренировка.  

Как работи?

L-Glutamine Xtreme осигурява качествена поддръжка на организма по време на тренировки изискващи много енергия и осигурява възстановяване на бързо изчерпващия се Л-глутамин в тялото.

Всяка аеробна и анаеробна тренировка изчерпва до 40 грама от тази ценна аминокиселина и усилва разрушителното действие на катаболните процеси в организма, но с помощта на този продукт може да бъдете спокойни, че ще запазите обема на мускулите си. 

Свободната форма на Л-глутамин във вида N-acetyl L-GLUTAMINE POWDERили NAG се явява най-добрия от всички възможни начини за обезпечаване на организма с ценни микроелементи.

Микронизираният продукт от Trec Nutrition се оказва с най-висока производителност сред плеторията от аналози, като осигурява бърза и ефективна помощ за запазването и увеличаването на мускулната маса при различни силови дисциплини. 

Започнете процеса на защита на мускулните влакна от разграждане като приемате най-стабилната форма на Л-глутамин

L-GLUTAMINE POWDER се усвоява бързо от организма и възстановява количеството глутамин в тялото и така спомага за активния растеж на нови мускулни влакна и бързото възстановяване след тежка тренировка.

Начин на употреба:

Препоръчителната дневна доза е 1 доза на прах (4г) 3 пъти дневно с 300 мл. вода.

В тренировъчни дни: 1 доза след ставане, 1 доза след тренировката и 1 доза преди лягане.

В нетренировъчни дни: 1 доза след ставане, 1 доза между храненията и 1 доза преди лягане. 

Свързани продукти