BCAA POWDER 400 гр

Наложен платеж (начислява се такса в размер 2%) Payment is available

00109

Нов продукт

BCAA В ОПТИМАЛНО СЪОТНОШЕНИЕ!

  • Чисти верижно-разклонени аминокиселини на прах
  • Оптимални пропорции
  • Мощно антикатаболно действие

85,00 лв.

Предназначение:

Съвременна хранителна добавка, без вкус, но достойнствата на BCAA Powder се крият другаде.

Препаратът съдържа оптимални пропорции средно верижни аминокиселини с разклонена верига, допълнително обогатени с витамин В6, отговорен за безупречното усвояване на аминокиселините.

Високо интензивните аеробни и анаеробни тренировки изчерпват в значителна степен енергийните ресурси на организма и са причина за понижената концентрация на BCAA. Обезпечаването на своевременно снабдяване на мускулните клетки с аминокиселини, оказва положително въздействие върху растежа на мускулатурата и скоростта на изграждане на нови мускулни влакна остава постоянно висока. Оптималното съотношение на Л-левцин, Л-изолевцин и Л-валин 2:1:1, обезпечава в най-висока степен анаболните процеси в организма на трениращия.

  • Стимулира освобождаването на инсулин и хормон на растежа
  • Подобрява издръжливостта и силата
  • Възстановява мускулната тъкан

Как работи?

Продуктът не съдържа баластни вещества, само чисти и ефикасни аминокиселини с разклонена верига, представени в най-ефективната от научна гледна точка дозировка 2:1:1, като две части се падат на най-високо анаболната аминокиселина Л-левцин и по една част на Л-валин и Л-изолевцин, които също се проявяват като неотменими звена на уникалната комбинация от аминокиселини съдържащи се в продукта BCAA Powder.

Топ хранителна добавка от Trec Nutrition – 100% силно и максимално действие, с чиято помощ можете да изпълнявате всяка бодибилдинг тренировка с най-висока ефективност.

BCAA съставляват повече от 40 % от чистата мускулна маса на всеки организъм. Формулата съдържа отлична дозировка, за да покрие всички потребности на  трениращите спортисти.

С всяка доза BCAA Powder снабдява тялото ви с необходимото количество аминокиселини с фармацевтично качество и уникален молекулярен състав.

Добавката на витамин В6 подпомага не само процеса на възстановяване и повишава енергията, но и подобрява синтеза на протеин в организма, което от своя страна води до по-бърз растеж на чистата мускулна маса.

Начин на употреба:

Приемайте 1 доза (5 г) от продукта с 300 мл. вода. В зависимост от нуждите Ви приемайте 1-2 дози дневно.

В тренировъчни дни: 1 доза 30 мин. преди тренировка и 1 доза веднага след тренировка.

В нетренировъчни дни: 1 доза след ставане и 1 доза преди лягане. 

Хранителна информация
Порция В дневна порция - 10 г ** В 1 порция - 5 г
АКТИВНИ СЪСТАВКИ  
L-левцин5000,00 mg2500,00 mg
L-валин2500,00 mg1250,00 mg
L-изолевцин2500,00 mg1250,00 mg
Вит. B62,80 mg (200% *)1,40 mg (100% *)

Свързани продукти