Намалена цена!
ZMA Original 120 caps + Testo (X) Pack 30 сашета

ZMA Original+ Testo (X) Pack

Нов продукт

  • Дълбок сън и повишено производство на тестостерон
  • Анаболна минерална формула
  • Патентована ZMATM формула 
  • Повишава производството на тестостерон и хормона на растежа
  • Матрица от билки, аминокиселини и минерали

==============================================

Опаковка: 1 бр пак

Очаквайте скоро!

106 лв.

-34%

161 лв.

Безплатна доставка за всички поръчки над 35 лв.

ZMA ORIGINAL - 120 КАПС.

Предназначение:

Патентованата формула от популярния производител на специализирани храни за спортисти Trec Nutrition разкрива разнообразните свойства на комбинацията ZMA. Комплексния препарат  ZMA Original позволява решаването на множество важни задачи, които са винаги актуални за сериозно настроените спортсмени.

Специалната комбинация от анаболно активни минерали, нормализира съня, увеличават темпа на отделяне на най-главния мъжки хормон – тестостерон, а също така обезпечават максимално пълноценно и бързо възстановяване на организма след тежка тренировка. 

•    Подпомага спокойния сън с по-високо качество
•    Повишава общия и свободния тестостерон в тялото
•    Може да даде още по-добри резултати ако се комбинира с creatineHMB или други продукти увеличаващи силата и подобряващи възстановяването

Как работи? 

Комбинацията от здравословни минерали като магнезий и цинк, са крайно необходими за пълноценното протичане на процеса на мускулен анаболизъм, а съчетанието им с витамин В6 в ефективна за активния атлет доза бързо ускорява темпа на увеличение на мускулната маса и способства за нарастването на силовите възможности.

От момента на получаване на патента за този комплекс от компанията Snac system е изминало почти половин десетилетие, но успеха на класическата формула ZMA Original я прави популярна и днес. Продуктът няма нежелани странични ефекти и може успешно да се съчетава практически с всяка друга спортна добавка, което увеличава нейната ефективност още повече. 

Докажете на себе си, че можете да станете по-силни и големи, независимо от различните обстоятелства възпрепятстващи провеждането на ефективни тренировки с тежести.

Комплексът ZMA Original съдържа трите вещества притежаващи удивителната способност да обезпечат ръста на силовите показатели на всеки спортист, не зависимо от нивото му на тренираност, и може да се използва, както от новаци така и от професионалисти.

=================================================================================

TESTO(X)PACK - 30 САШEТА

Предназначение:

Иновативния комплекс TESTO (X) PACK съдържа много мощни биологически компоненти, които способстват за отделянето на такива важни анаболни хормони като тестостерон и хормон на растежа.

Стимулацията на растежа и увеличаването на силовите възможности се постига благодарение на бързата регенерация на организма след завършване на тежката тренировка. Идеалната композиция от микроелементи на европейския производител Trec Nutrition съдържа изключително натурални екстракти с растителен произход, аминокиселиниминераливитамини, които в заедно образуват едно супер „оръжие“ за провеждането на свръхударна тренировка.

•    Повишава производството на тестостерон отвъд нормалните нива
•    Повишава либидото, издръжливостта и жизнеността в краткосрочен и дългосрочен план
•    Натрупвайте повече мускули и свалете повече мазнини, ускорява възстановяването

Как работи?

TESTO (X) PACK основно се препоръчва за опитни аматьори и професионални спортисти, като ефективен инструмент, който може да ги отведе отвъд „платото“ на достигнатите постижения, да им помогне да преодолеят умората и да достигнат ново ниво за себе си.

Интензивните тренировки са постоянен фактор за понижаването на жизнеността, да увеличават стреса върху тялото и да забавят напредъка на спорта и могат да дестабилизират имунната система на човека.

Ето защо е важно да имаме под ръка мощен и гъвкав инструмент, който може да предизвика прилив на сила и възстановява организма и този продукт помага на 100 процента. Специалният препарат от популярния бранд  Trec Nutrition, е един от най-ефективните в днешно време тестостеронови бустери с ярко изразени анаболно действиe. 

Време е да оцените мощта и максималната полза от главния хормон на силата, непосредствено въздействащ на резултатите от силовите тренировки.

Комплексният микс от натурални компоненти TESTO (X) PACK спомага за усилване на ефекта на хипертрофия на мускулните влакна, да забравите за разрушителните свойства на кортизола и приведете физическата си форма в оптимална кондиция. Синергичното действие на проверените компоненти на хранителната добавка гарантират положителен ефект.

Свързани продукти