Намалена цена!
FAT LOSS PACK

Multi Vitamin Pack

Нов продукт

Multi Vitamin Pack съдържа:

  • VITAMIN D3 + K2 (MK-7) 60 капсули

  • VITAMIN STRONG-C 500 - 200 таблетки

47,60 лв.

-30%

68,00 лв.

Безплатна доставка за всички поръчки над 35 лв.

VITAMIN D3 + K2 (MK-7) 60 КАПС

Предназначение:

Витамин Д3

Мастноразтворимият витамин съществува в няколко разновидности (D1, D2, D3, D4 и D5), но с лекарствено значение са само витамин D2 (ергокалциферол) и витамин D3 (холекалциферол, който, активиран в организма, се превръща в мощен стероиден хормон), които са близки по структура, свойства и действие върху организма.

Регулира обмяната на калций и фосфор в организма. Той играе важна роля в процесите на усвояването им, както и в правилното им използване.

Витамин К2

Витамин К2 МК-7 показва много по-дълъг полуживот, по-стабилни серумни нива и по-добро натрупване при продължителен прием.

Може значително да намали загубата на костна маса, като комбинацията му с витамин Д е от голямо значение.

Регулира съсирването на кръвта. Подпомага здравината на костите и тяхната плътност. Механизъмът на действие е чрез така наречения Витамин К цикъл.

VITAMIN STRONG-C 500 - 200 ТАБ

Предназначение:

Ефективното антиоксидантно оръжие Vitamin C Strong  способства за естествената поддръжка на имунната система. 1000 милиграма висококачествен витамин C само в една таблетка от Trec Nutrition надеждно неутрализират  действието на свободните радикали, които увреждат устойчивостта на организма към инфекции и забавят регенерацията на тъканите.

Именно в допълнение към високо продуктивната ефективна дозировка на аскорбинова киселина продукта е обогатен с лимонови биофлавоноиди и цинков оксид.

•    Защитава от вредните свободни радикали
•    Спомага за усвояването на желязото
•    От съществено значение за производството на колаген

Свързани продукти