Намалена цена!
BCAA G-FORCE - 600 гр

BCAA G-FORCE - 600 гр

23

Нов продукт

  • Матрица с верижно-разклонени аминокиселини 
  • Комплексна помощ за мускулите
  • Висока аминокиселинна концентрация

 ===================================

Дози: 60 дози
Цена за доза: 1,50 лв

29 Артикула

56 лв.

-20%

70 лв.

Безплатна доставка за всички поръчки над 35 лв.

Предназначение:

Иновационен BCAA комплекс, обогатен с високопродуктивен глутамин в ефективна Л-глутамин форма. Оптималната пропорция аминокиселини с верижно разклонена верига съдържаща се в продукта и Л-глутамин, обезпечават бърз и надежден растеж на нови мускулни влакна.

Редовният прием на продукта гарантира активното производство на хормона на растежа, както и на инсулин, благодарение на високото съдържание на анаболни и анти-катаболни активни аминокиселини.

  • Под формата на капсули или разтворим прах
  • Пълна формула за възстановяване
  • Повишава силата и издръжливостта

Как работи?

BCAA G-Force е матрица аминокиселини за професионалисти и увеличава в значителна степен азотния баланс на тялото и се грижи за надеждното формиране на мускулна маса, регулира наличието на отрицателни ефекти от пре-трениране, независимо от спортните дисциплини.

Лесно усвоимата формула цели, както производството на нови мускулни влакна и обезпечаването на пълноценна защита на вече изградените мускулни обеми от разрушителното действие на анти-катаболните процеси в организма.

Oт гледна точка на бодибилдинга всички аминокиселини са от изключително значение, а незаменимите BCAA аминокиселини трябва да участват в диетата на всеки сериозен спортист за ефективна и гарантирана защита на мускулната им маса от деградация, стимулиране растежа на нови мускулни влакна, намаляване на процента мастна тъкан в тялото и успешно подобряване на достигнатите по-рано резултати.

BCAA G-Force прецизно решава тези проблеми и ще ви помогне да изградите фигура на Супермен.

Този продукт съдържа най-важните аминокиселини в правилно подбрани пропорции. Смлените до микрочастици Л-левцин, Л-изолевцин и Л-валин, както и Л-глутамин ускоряват процеса на регенерация на мускулите и забавят процеса на настъпване на умора в организма. Не зависимо от стажа ви във фитнес залата дадения продукт способства за максимално зареждане с енергия и свръх резултати.

Продуктът идва под формата на капсули или прах и съответства на всеки вкус, бързо се разтваря в стомаха и започва да дава резултати почти веднага.

Ако мечтаете за  супер маса и супер фигура обезателно трябва да обърнете внимание на целесъобразния прием на BCAA и Л-глутамин, a BCAA- G-Force на Trec Nutrition спомага за оказването на първа помощ при процеса на изграждане на мускулатурата като не вреди на организма. Благодарение на бързата и супер ефикасна регенерация, тялото ви ще работи безотказно. 

Начин на употреба:

Приемайте 1 доза (10 г или 4-6 капсули) от продукта с 300 мл. вода.

В зависимост от нуждите Ви приемайте 1-2 дози дневно. Не разтваряйте продукта.

В тренировъчни дни: 1 доза 30 мин. преди тренировка и 1 доза веднага след тренировка.

В нетренировъчни дни: 1 доза след ставане и 1 доза преди лягане.