S.A.W. SHOT 500 мл CHERRY-GRAPEFRUIT

10286

Нов продукт

  • Ултра концентрирана предтренировъчна формула
  • Сила, издръжливост и силно кръвоснабдяване
  • Само най-мощните съставки и ефективни дози

13 Артикула

17 лв.

-30%

24 лв.

Безплатна доставка за всички поръчки над 35 лв.

Предназначение:

Искате ли да станете по-големи и да осигурите за продължителността на цялата тежка тренировка необходимия заряд от сила и енергия?

Тогава течната формула на продукта S.A.W. Shot от авторитетния производител на специализирани храни за спортисти Trec Nutrition, определено е вашия първи избор.

Висококачественият състав на този лесно усвоим препарат стимулира по-високата производителност и не позволява да се потопите в сънливо състояние, в периода на усилена работа във фитнес залата.

  • Формула със силно концентрирани активни съставки
  • Идеален пред тренировъчен продукт
  • Увеличава обема на кръвоносните съдове следствие, от което се увеличава протеиновия синтез
  • Увеличава концентрацията


Как работи?

Ултра концентрираният течен състав на пред-тренировъчния комплекс S.A.W. Shot е още по-удобен за употреба от варианта на прах. Продуктът бързо попълва кислородните запаси на организма на трениращия спортсмен, осигурявайки най-ценните хранителни вещества за този даден период.

Отличната стимулация на ръста и производителността на тялото се постига благодарение на патентована комбинация. 

Три-креатин малат, бета –аланин, кофеин, аргинин и другите ценни енертетически активни компоненти, не само способстват на ръста на енергията, но и осигуряват ненадминато мускулно напомпване. 

Ефективната формула на комплекса спомага за отлагане на настъпването на умора и бързото натрупване на млечна киселина в мускулите. Нанесете съкрушителен удар върху мускулната отпадналост и слабост, като използвате иновационното оръжие S.A.W. Shot.

Съчетанието на продуктивни енергетично активни микрокомпоненти, позволява да се настроите за супер продуктивна тренировка.

Първокласният комплекс в течна форма от Trec Nutrition е препарат за базово формиране на мускулна маса и разкриване на силовите потенциали на атлетите с различно ниво на тренираност.

Начин на уптреба:

Приемайте по 45-90 мл 30 минути преди тренировка. 

Не приемайте повече от 90 мл дневно. Не комбинирайте с други продукти съдържащи кофеин! Разклатете преди употреба.

Внимание: Продуктът има високо съдържание на кофеин (222,22mg/100ml) и силен стимулиращ ефект.

Не приемайте преди сън.

Свързани продукти