M-C-T GOLD - 400 мл

TN146

Нов продукт

  • Повишава издръжливостта по време на тренировка
  • Алтернативен източник на енергия
  • Лесно абсорбими средноверижни триглицериди

======================================

Дози: 26 дози
Цена за доза: 0,84 лв

19,00 лв.

Безплатна доставка за всички поръчки над 35 лв.

Предназначение:

Повишаването на издръжливостта в процеса на интензивни тренировки е възможно не само за сметка на тежки за усвояване вещества, често носещи реален риск от влошаване на физическото здраве, но благодарение на високотехнологични решения от ново поколение.

Именно такова е и  M-C-T Gold на авторитетния производител специализирани спортни добавки Trec. Ефикасната добавка представлява мощна и същевременно безопасна комбинация от бързо абсорбими мазнини, които способстват за производството на допълнително енергия. 

•    Осигурява дългосрочни високопродуктивни енергийни резерви
•    Подкрепя контрола над теглото
•    MCT не се отлага в тялото, метаболизират се бързо и се превръщат в енергия моментално

Как работи?

Внимателно дозираните средно верижните-мастни киселини (MCT) се оказват изключително ефективни хранителни вещества, които могат да допринесат ефективно за значителното увеличение на енергийния потенциал на тялото. Тези мазнини трябва да присъстват в диетата на всеки спортист, защото благодарение на тяхната комбинация се оказва мощна стимулация на организма повишаваща издръжливостта на мускулите и ръст на силовите възможности.

Тези синергични ефекти влияят благотворно на нарастването на обема на мускулните влакна. За създаването на идеални условия за растеж е необходимо да се съхранят достатъчно въглехидратни запаси в организма, а също и да се защитят мускулните белтъци от катаболитни процеси.

Точно тук течния комплекс  от мазнини се вписва идеално. Уникалните свойства на съединението на краприлови и октанови киселини осигуряват положително въздействие върху организма при редица заболявания на стомашно-чревния тракт.

Въведете на „въоръжение“ комплекса от натурални течни мазнини M-C-T Gold от Trec Nutrition. Хранителната добавка спомага за производството на повече енергия, които в значителна степен подобряват ефективността на аеробната и анаеробната тренировка.

Ефективната сила на комбинацията от каприлови киселини помагат по време на най-изнурителните моменти от тренировката, когато организма на спортиста престава да черпи енергия от мазнините и се подготвя да премине към изгаряне на ценните мускулни запаси. 

Начин на употреба:

Приемайте по 1 доза (15 мл.) 3 пъти дневно по време на хранене.

Свързани продукти