JOINT THERAPY PLUS 120 капс.

171

Нов продукт

  • Подкрепа на двигателната система
  • Повишава метабилността и обхвата на движение
  • Комплекс от изграждащи и успокояващи съставки

=====================================

Дози: 120 дози

Цена за доза: 0,50 лв

10 Артикула

60 лв.

Безплатна доставка за всички поръчки над 35 лв.

Предназначение:

За поддръжка на опорно-двигателния апарат съществуват много интересни решения, но едно от най-добрите  определено е Joint Therapy Plus от Trec Nutrition.

Препаратът способства подобряването на подвижността на ставите и връзките. Комплексът от специални успокояващи и възстановяващи компоненти осигурява отлична регенерация на структурните елементи на костно-ставната система на активно трениращите спортисти.

•    Поддържка при тежки и агресивни тренировки
•    Формула от ново поколение
•    Насърчава здравословния баланс на синовидалната течност. 

Как работи?

Съвременната формула на комплексния препарат Joint Therapy Plus се основава на безопасната сила на естествени съставки, сред които редица високо концентрирани растителни екстракти притежаващи уникални възможности за ефективна поддръжка на ставите и връзките на трениращите.

Биологически активните минерали притежават не само защитна функция, но и намалят въздействието на негативни външни фактори върху състоянието на опорно-двигателния апарат, имайки комплексен и дълъг ефект при решаването на ключови предизвикателства пред тренировъчния процес.

На тази хранителна добавка могат напълно да разчитат не само активно трениращите спортисти, но и възрастните хора, чиито стави и сухожилия поради старостта са обект на травми. Най-полезен този препарат може да бъде за хората с натрупани излишни килограми, чийто опорно-двигателен апарат е подложен на голямо натоварване заради голямата телесна маса и са възможни травми.

Несъмнено оптималната формула Joint Therapy Plus е способна надеждно да укрепи ставите и сухожилията. Ефективното решение от Trec Nutrition съдържа такива биоактивни компоненти за поддръжка на сухожилията и костните тъкани като глюкозамин, хондроитин и редица други растителни екстракти способстващи заздравяването и защитата на хрущялната тъкан и възстановяване на работоспособността на сухожилията и ставите.

Начин на употреба:

1 таблетка 3 пъти дневно, приета след хранене с 300 мл вода.

Свързани продукти