WHEY PUMP X-TREME - 1800 гр

Нов продукт

  • Бързо възстановяване и повече енергия
  • Истински протеин за истински бойци
  • 7,5г креатин и 3г ААКГ на доза

==================================

Дози: 60 дози
Цена за доза: 1,75 лв 

10 Артикула

96 лв.

Безплатна доставка за всички поръчки над 35 лв.

Предназначение:

Чрез използването на правилна комбинация от хранителни добавки можете да увеличите ефективността на всяка от тях и да стимулирате растежа на мускулатурата, което инак не би било възможно ако приемате всяка от тях по-отделно.

Добрата новина е, че Trec Nutrition са разработили тази специална формула, в която всички съставки  имат синергичен ефект и която е в състояние да повиши мускулната ви маса до безпрецедентни нива.

  • Най-силният протеин за истинските бойци в залата
  • Обогатен с високи дози креатин и аргинин
  • Първия продукт на пазара с двойна формула за покачване на мускулна маса
  • 24 грама суроватъчен протеин концентрат в една доза от 30 грама
  • Отлична разтворимост и чудесни вкусове

Как работи?

Най-добрата комбинация за покачване на мускулна маса, проектирана да използва действието на суроватъчния протеин, Л-аргинин и креатин монохидрат

Суроватъчният протеин е в основата на всяка бодибилдинг тренировка. Без бързодействащ протеин приет преди тренировка, тялото ви ще изчерпа запаса си от аминокиселини много бързо и ще започне да разгражда мускулна тъкан, за да си набави необходимото гориво. 

Whey Pump X-treme съдържа 100% суроватъчен протеин концентрат с топ качество, като една доза от 30 грама осигурява цели 24 грама протеин. Високото съдържание на белтъчини и аминокиселини поддържа тялото в анаболен статус и предотвратява разграждането на мускулната тъкан по време на тренировка. 


Креатин – всеки е чувал за тази хранителна добавка и то с основателна причина, това е възможно най-ефективната естествена добавка за изграждане на голямо количество мускулна маса. Креатинът увеличава количеството вода в мускулите, както и АТФ (Аденозин Три Фосфат) в тях.

АТФ се използва от мускулите за кратки приливи на енергия и сила, така че с увеличаване на нивото на АТФ в мускулите можете да тренирате по-здраво и да направите няколко допълни повторения или пък да повишите тежестта, която използвате на лежанката. Whey Pump X-treme съдържа цели 2.5 грама креатин в една доза.

Л-аргинин е мощна съставка, чието основно качество е способността да увеличава количеството азотен оксид произвеждано от организма, максимизира натуралното отделяне на хормона на растежа от тялото и увеличава способността на тялото да доставя хранителни вещества на мускулните тъкани.

Начин на употреба:

Разтворете 1 доза (30г) в 200 мл. вода или мляко. В зависимост от нуждите Ви приемайте 2-3 дози дневно.

В тренировъчни дни: 1 доза след ставане, 1 доза 1,5 часа преди тренировка и 1 доза след тренировка.

В нетренировъчни дни: 1 доза след ставане, 1 доза между храненията и 1 доза преди лягане.

Свързани продукти