SOY PROTEIN ISOLATE 650 гр

Наложен платеж (начислява се такса в размер 2%) Payment is available

Нов продукт

  • 25 грама протеин в доза от 30 грама
  • Добит от генно немодифицирана соя
  • Съдържа BCAA, глутамин и аргинин

============================

Дози: 21 дози
Цена за доза: 1,19 лв.

Очаквайте скоро!

21,00 лв.

Предназначение:

След множество високотехнологични обработки на суровина с изключително високо качество, Trec Nutrition произвежда усъвършенстван Soy Protein Isolate.

Чрез етапите на многостепенна микрофилтрация, се получава изключително фина протеинова пудра, която притежава и страхотни вкусови качества.

Soy Protein Isolate доставя 100% соев протеин като единствен протеинов източник. Соята е отличен вегетариански източник на белтъчини, който доставя пълен спектър от аминокиселини.

Това включва и незаменимите аминокиселини, които не могат да бъдат произведени от тялото и трябва да бъдат набавени от външни източници.

•    Вегетариански източник на протеин с пълен аминокиселинен профил
•    Подходящ за хора с лактозна непоносимост и вегетарианци
•    Фината подготовка на протеиновата пудра позволява изключително лесно приготвяне на шейкове

Как работи?

Soy Protein Isolate е перфектен за всеки, който иска да добави повече качествен протеин към активния си начин на живот.

Когато сте в залата, на стадиона или просто искате да бъдете подготвени за предизвикателствата на претовареното си ежедневие, по-силните мускули ще ви погнат да се представяте по-добре.

За да се повишат общите ползи за здравето, получени от соята, суровината на Soy Protein Isolate е измита само с вода, за да се гарантират най-високите нива на изофлавини, тъй като те са лесно разтворими в алкохол и се губят при традиционната обработка с алкохол.

Soy Protein Isolate запазва натуралните нива на изофлавини такива, каквито са в самата соя. Всяка доза Soy Protein Isolate доставя до 120 мг изофлавини. Научни изследвания показват, че периодичния прием на соя спомага за здравето на сърдечно-съдовата система, подобряване имунната система, поддържа здравословни нива на холестерол, здрави стави и регулира хормоните по-ефективно. 

Уверете се, че си набавяте основните градивни блокове на доброто здраве с висококачествения Soy Protein Isolate от Trec Nutrition.

Начин на употреба:

Разтворете една доза от продукта - 30 гр(една лъжица) в 200 мл вода или мляко; използвайте шейкър или блендер. Приемайте по 3 дози дневно. 

В тренировъчни дни: 1 доза сунтрин, 1 доза преди тренировка, 1 доза преди сън. 

В нетренировъчни дни: 1 доза сутрин, 1 доза между храненията, 1 доза преди сън.

Свързани продукти