Намалена цена!
BELTOR - WHEY GRANDD 2000 гр

BELTOR - WHEY GRAND 2000 гр

Нов продукт

  • Най-добрият протеин за мускулна хипертрофия!
  • Широка гама от страхотни вкусове
  • Чист суроватъчен протеин концентрат 

=======================================

Дози: 66 дози

Опаковка: 2000 гр

Очаквайте скоро!

86 лв.

-20%

108 лв.

Безплатна доставка за всички поръчки над 35 лв.

WHEY GRAND суроватъчен протеинов концентрат с изключителни качества създаден в American Main Street Ingredients laboratory.

Суроватъчният е най - популярният и най-ефективен от всички натурални протеини извличани от природата. Състои се от 80 % чист протеин и 20% други добавки включващи малък процент въглехидрати , глутамин и висок процент BCAA (верижно разклонени аминокиселини).

Характерното за този продукт е много високата му биологична стойност ,изключително  добрата му разтворимост и начин на усвояване от организма.

WHEY GRAND доставя на организма така необходимите му хранителни вещества особено при атлети занимаващи се професионално със спорт, много ефективен е и при нискокалорични диети, както и при възстановяването.

Горещо препоръчан е от специалисти в сферата на бодибилдинга поради факта, че подпомага за бързото натрупване на мускулен обем и много бързото възстановяване след това.

Продуктът е произведен с помощта на ултрафилтриращи процеси и по този начин е доведено до минимум количеството на мазнини и лактоза. Има много добра разтворимост както във вода така и в мляко.

Начин на употреба:

Единична доза от продукта - 30 г (2 лъжички) в 200 мл вода или мляко, като се използва шейкър или смесител. Използвайте 3 порции на ден.

Свързани продукти