Намалена цена!
AAKG MEGA HARDCORE - 120

AAKG MEGA HARDCORE 120 капс.

00401

Нов продукт

КОМПЛЕКС ААКГ И ЦИТРИЛИН МАЛАТ!

  • Комплекс от прекурсори на азотния оксид
  • Невероятно мощно мускулно напомпване
  • Мега доза от AAKG и цитрулинмалат

32 Артикула

22 лв.

-20%

28 лв.

Безплатна доставка за всички поръчки над 35 лв.

Предназначение:

Комбинацията от специални прекурсори на азотния оксид в AAKG Mega Hardcore действат подобно на мощна помпа, която активно насърчава мускулното напомпване.

Мегадозата от висококачествен Л-аргинин алфа-кетоглутарат или накратко AAKG и цитрулин малат е една успешна формула за качествена и успешна хранителна добавка с помощта, на която всеки сериозен спортист в настроение да се „напомпа“ ще подхвърля планини от желязо в залата, ще стане по-силен и по-обемен. 

•    Увеличава синтеза на протеини
•    Намалява белтъчния катаболизъм
•    Поддържа секрецията на инсулин увеличавайки усвояването на аминокиселини и глюкоза в мускулните клетки

Как работи?

Л-аргинин алфа-кетоглутарат е най-биологично активната форма на аргинин, а в комбинация с цитрулин малат предизвиква отделяне на азотен оксид възможно най-бързо.

NO-формулата AAKG Mega Hardcore от Trec Nutrition стимулира организма да увеличи квърообръщението, като по този начин осигурява на спортиста всички основни строителни и енергетически хранителни агенти, с помощта, на които се осигурява нарастване на мускулните влакна и тялото получава допълнителен приток на енергия и сила.

Препаратът е доказал своята висока ефективност и наистина е способен да увеличи издръжливостта на организма в периода на най-интензивните физически натоварвания. Не бива да се пропуска и факта, че активните му съставки оказват положителен ефект върху либидото на трениращите спортисти.

Преборете се със собствената си слабост и осигурете на мускулите си супер напомпване. AAKG Mega Hardcore комплексно и успешно решава най-важните задачи при тренировка, благодарение на това спортистите получават допълнителен заряд сила, издръжливост и активно стимулират мускулната тъкан към растеж.

Цялостното решение от Trec Nutrition е напълно безопасно и няма никакви странични ефекти. Научно доказана и потвърдена с множество тестове, комбинацията от качествени съставки гарантира успех, независимо от тренировъчния стаж, пол и възраст.

Начин на употреба:

Вземете 1 доза (4 капсули) 2 пъти дневно с 300 мл. вода.

В тренировъчни дни: 1 доза 30 мин. преди тренировка и 1 доза веднага след тренировка.

В нетренировъчни дни: 1 доза 30 мин. преди първото хранене и 1 доза преди лягане.

Хранителна информация
Порция8 капс *4 капс
Активни съставки
L-аргинин алфа-кетоглутарат AAKG3360 mg1680 mg
в този L-аргинин2180 mg1090 mg
Цитрулин малат2240 mg1120 mg
в този L-цитрулин1260 mg630mg

 

Свързани продукти