SOLID MASS 1000 гр

Наложен платеж (начислява се такса в размер 2%) Payment is available

340

Нов продукт

• Оптимизира инсулиновата реакция за постигане на максимален растеж 
• Страхотен вкус 
• Въглехидрати с нисък гликемичен индекс 

24,00 лв.

Предназначение:
Помогнете на своя организъм да изгради надеждна рамка от мускулни влакна, която не само ще защити вашето тяло от голям набор възможни травми, но и ще стане причина за гордост и респект. С продукта за покачване на тегло Solid Mass няма нищо невъзможно. Източника на ценни протеини и енергийно заредени въглехидрати от Trec Nutrition е идеално допълнение към всяка диета за покачване на тегло. 

• Оптимизира инсулиновата реакция за постигане на максимален растеж 
• Страхотен вкус 
• Въглехидрати с нисък гликемичен индекс 

Как работи? 
Превъзходните вкусови характеристики, отличното съчетание на незаменими и условно незаменими аминокиселини, прости и комплексни въглехидрати, а също и висококачествен суроватъчен протеин концентрат отличава Solid Mass от множеството му конкуренти на световния пазар за специализирани спортни добавки. Добре обработения състав от активни съставки, които се съдържат в продукта, позволява на Trec Nutrition да създаден уникален по своята био-достъпност продукт, който е способен да увеличи азотния оксид в тялото, а също така и да подготви клетките на мускулите за активно възстановяване и синтез на протеин, което създава оптимални условия за растеж. 

Високото съдържание на аминокиселини в този въглехидратно-протеинов комплекс включва в състава значително количество аминокиселини с разклонена верига BCAA и глутамин, а също така и глутаминови киселини. Този съединение от аминокиселини дава ненадминати антикатаболни свойства и заедно с енергията от въглехидратите, позволява провеждането на по-продуктивни и интензивни тренировки. 

Ако сте избрали да упражнявате тежък и високо-интензивен спорт, като бодибилдинг или силов трибой и крайно се нуждаете от допълнителен приръст на качествена и мощна мускулатура, възползвайте се на 100 процента от доказалото се средство Solid Mass и успехът в това сложно начинание ще бъде гарантиран. 

Начин на употреба: 
Разтворете 1 доза от продукта (100г) в 250мл вода или мляко. В зависимост от нуждите Ви приемайте 3-4 дози на ден. В тренировъчни дни: 1 доза след ставане, 1 доза преди, 1 доза 1,5 часа след тренировка, 1 доза между храненията. В нетренировъчни дни: 1 доза след ставане, останалите дози между храненията. 

Свързани продукти