MAGNUM 8000 1000 гр

Наложен платеж (начислява се такса в размер 2%) Payment is available

TN056

Нов продукт

  • Високо енергиен продукт
  • Солидно увеличение на теглото на тялото
  • 12г креатин и 6г MCT в ежедневната доза

================================

Дози: 53 дози
Цена за доза: 1,88 лв

Очаквайте скоро!

28,00 лв.

Предназначение:

Висококачествения гейнър Magnum 8000 от Trec Nutrition е най-подходящ за всички трениращи, които се стремят физически да развият тялото си и бързо да повишат силовите си възможности и да се възстановят качествено след проведената изнурителна тренировка.

Щателно подобрената хранителна матрица на Magnum 8000 изразяваща се във вид на пълноценен набор от протеини, диференцирани въглехидрати, средноверижни триглицериди (M-C-T), а също така и ефективна доза от доказалото се и ефикасно средство повишаващо силовите възможности- креатин монохидрат.

•    Висококачествени калории разработени специално за тези, които трудно покачват тегло
•    Добавени аминокиселини за по-добър ефект
•    Увеличава силата и издръжливостта бързо
•    Най-добрите вкусове в своя клас

Как работи?

Креатин монохидрат има мощен анаболен ефект и стимулира тялото като увеличава силата и мускулната маса.

Продуктът е обогатен със специален комплекс от високопродуктивни витамини и минерали, които активно подпомагат производителността на спортистите и обезпечават най-добро усвояване на главните хранителни елементи на въглехидратно-протеиновата добавка от европейския производител Trec Nutrition.

Внимателно проектираната хранителна матрица на продукта обезпечава повсеместна помощ в изграждането не само на обемна мускулатура, но и  се грижи покачената маса да бъде качествена. Изграждането на нови мускулни влакна идва заедно с ръст в силата и издръжливостта на атлета.

Оценете по достойнство отличния във всички отношения продукт за покачване на тегло Magnum, 8000. Анаболните и антикатаболни свойства се основават на силата на доказани активни съставки.

Уникалната патентована комбинация от въглехидрати – Long Energy CARB Matrix, а също така и протеини – Mass PROTEIN Shot, с богат аминокиселинен профил са гаранция за успех.

Продуктът се представя отлично в клиничните тестове, но и е добил заслужена популярност сред атлетите от широк спектър спортове, които вече са закупили и опитали продукта и му дават заслужени високи оценки.  

Начин на употреба:

Разтворете 1 доза (75 г) в 250 мл. вода или мляко. В зависимост от нуждите Ви приемайте по 3-4 дози дневно.

В тренировъчни дни: 1 доза след събуждане, 1 доза 1,5 часа преди тренировка, 1 доза веднага след тренировка.

В нетренировъчни дни: 1 доза след ставане, останалите дози между храненията. 

Свързани продукти