OMEGA 3-6-9 - 60 капс.

TN161

Нов продукт

  • По-добро функциониране на мозъка и сърцето
  • По-бърза адаптация към тренировката
  • Бързо абсорбими гел капсули

==================================

Дози: 20 дози
Цена за доза: 0,75 лв

10,00 лв.

Предназначение:

Високоефективната хранителна добавка Omega 3-6-9 от производителя на храни за спортисти Trec Nutrition пълноценно допълва диетата с ценни ненаситени омега мастни киселини. Омега-3, омега-6 и омега-9 са способни съществено да въздействат за подобрение на работоспособността на тялото и осигуряват поддържка за здравословното състояние на цялото тяло. 

•    Концентрирана спортна формула
•    Подкрепя имунната система и защитава клетките на мускулите
•    Концентрирана спортна формула с антиоксидантни свойства

Как работи?
Комплексният микс от полезни мастни киселини Omega 3-6-9 е особено ценен за активно трениращите спортисти и тези, които поради условията си на живот не получават необходимото количество ценни за състоянието на здравето микроелементи. Най-висока потребност от омега мастни киселини съществува при активните спортисти и хората изпитващи натоварване във вид на интензивен интелектуален труд.

Този продукт несъмнено е способен качествено да поддържа и балансира индивидуалната диета на всеки нуждаещ се човек. Комбинацията от полезни мазнини въздейства положително на работата на сърцето и главния мозък, помага на целия организъм да се адаптира към предстоящо умствено и физическо натоварване.

Бързо разтворимите капсули се усвояват напълно от клетките на организма и бързо намират положителен отклик в тялото. Ценната добавка стимулира организма за изграждане на мускулни влакна и намаляване на мастните депа, спомага за съхранение и увеличение на енергийния потенциал на тялото.

За достигането на поставените цели или просто съхраняване на здравето безусловно помага Omega 3-6-9. Мастните киселини получени от различни източници имат синергичен ефект. Препаратът активно помага за стабилизирането на имунната, хормоналната и нервната системи, подобрява физическата и психическа устойчивост на организма, притежава антиоксидантни свойства, укрепва ставите и хрущялната тъкан.

Качественият продукт заслужава да заеме челно място в диетата на всеки човек стремящ се към високи спортни резултати или е просто небезразличен към своето здраве.

Начин на употреба:

Препоръчителният дневен прием е 3 капсули по време на хранене или веднага след него с 300 мл. вода. За най-добри резултати приемайте редовно в рамките на 6-8 седмици.

Свързани продукти