KRE-ALKALYN 90 капс

174

Нов продукт

  • Без стимуланти и забранени субстанции 
  • Без зареждаща фаза или циклично приемане 
  • Повишава мускулните размери, сила, възстановяване и издръжливост 

39,00 лв.

Предназначение:

Усъвършенстваната форма на традиционния креатин монохидрат от Trec се отличава не само с по-висока стабилност, но и повишена усвояемост на микроелементите, което оказва положително въздействие на ръста на силовите възможности на трениращите, увеличена издръжливост на организма и вследствие от това повишение на мускулните обеми.

Иновативната формула на Kre-Alkalyn е подкрепена с патент на ексклузивния износител и производител на буфериран креатин монохидрат на американската компания Bioceutical Research & Development Laboratory. 

Как работи?

Креатинът отдавна е известен като едно от най-ефективните средства имащи доказан положителен ефект върху ръста на производителността на трениращите спортисти.

Уникалните свойства на това вещество оказват решаващо значение върху производителността на АТФ-частиците, която непосредствено отговаря за скоростта на мускулното съкращение и сила.

Оригиналният препарат Kre-Alkalyn от Trec Nutrition идва във вид на капсули или лесно разтворима пудра, които бързо и без загуба преминават през агресивния за креатина стомашно-чревен тракт.

Патентованата супер хранителна добавка не се нуждае от отделна фаза за започване и това е конкуренто преимущество на буферирания креатин. Проведените изпитания на този продукт не оставят съмнение към неговата висока значимост за прогреса при изпълнение на различни физически упражнения. 

Възползвайте се от най-добрия начин да станете по-силни и стегнати. Ефективната формула на Kre-Alkalyn е високо стабилна и не носи негативни последици за тялото на спортуващите.

Проведените практически тестове доказват неговата висока ефективност при спортисти от различни спортни дисциплини, от маратонско бягане и плуване до културисти и пауърлифетери. 

Начин на употреба: 

Приемайте по 1 доза (2 капсули или 1,5 г на прах) 2 пъти дневно с около 300 мл. вода. В тренировъчни дни вземайте 1 доза 30 мин. преди закускаи 1 доза 30 мин. преди тренировка.В нетренировъчни дни: 1 доза 30 мин. преди закуска и 1 доза 30 мин. преди последното хранене за деня.

Свързани продукти