CREA 9 XTREME - 120 капс.

TN106

Нов продукт

  • Максимално ниво на креатин в мускулите
  • Екстремно увеличение на силата и масата
  • 9 лесно усвоими форми на креатин

=================================

Дози: 40 дози
Цена за доза: 1,25 лв

18 Артикула

31 лв.

-20%

39 лв.

Безплатна доставка за всички поръчки над 35 лв.

Предназначение:

Девет форми на креатин са представени наведнъж в ултра капсулираната креатинова формула Crea 9 Xtreme от авторитетния производител на специализирани храни за спортисти Trec Nutrition.

Активната смес от различни форми на креатин дава гарантиран и екстремен прираст на мускулна маса и силов потенциал за всеки сериозен спортист имащ за цел да постигне максимални резултати. 

•    Няма нужда от зареждащ цикъл
•    Екстремна бионаличност на всички 9 форми на креатин
•    Минимална водна задръжка
•    Повишена продуктивност
•    Сила, мощ и качествена мускулна маса

Как работи?

Съвременният комплекс Crea 9 Xtreme притежава изключителни ергогенни и анаболни характеристики. Формулата с високо достъпни от биологична гледна точка креатини позволят да се тренира повече за по-дълго време.

Благодарение на многостранното си действие, продукта осигурява подсилен ресинтез на аденозинтрифосфат (ATP), който усилва мускулната хипертрофия и съдейства за по-висока интензивност на тренировките. Ефективното и същевременно легално анаболно средство повишава действието на енергийните системи на организма.

Бързото усвояване на лесно разтворимите капсули на този продукт осигуряват мощен стимул за клетките на мускулите. Важно е да се отбележи, че в дадения случай, че ръста на мускулната маса се осъществява без натрупването на излишна подкожна мазнина.

Това натурално анаболно средство е идеално за употреба и от начинаещи спортисти и от тези, които се причисляват към професионалистите. 

Вашите мускули ще пораждат завист ако изберете Crea 9 Xtreme за увеличаване на силовите си постижения и стимулиране на растежа на мускулните влакна.

Стотиците часове прекарани от висококвалифицираните специалисти на Trec Nutrition не са били напразни. В резултат се е получила максимално стабилна и мощна креатинова формула. В момент, когато другите продукти разчитат само на една форма на креатин или само на малка група, за техните креатинови матрици Crea 9 Xtreme се опира на пълнодостъпността и максималната мощ на девет разнообразни вида креатин.

Само в запазената марка Crea 9 HYPER FUSION ще намерите – креатин цитрат, трикреатин малаткреатин монохидрат, креатин нитрат, креатин хидрохлорид, креатин глюконат, креатин етил естер, креатин алфа-кетоглутарат и креатин оротат!

Начин на употреба:

Приемайте една доза от продукта (3 капсули) два пъти дневно с 300 мл вода.

В тренировъчни дни: 1 доза 30 мин. преди тренировка и 1 доза веднага след тренировка.

В нетренировъчни дни: 1 доза сутрин след ставане от сън и една доза преди вечер.

Свързани продукти