L-CARNITINE + GREEN TEA 180 капс.

Наложен платеж (начислява се такса в размер 2%) Payment is available

00206

Нов продукт

L-КАРНИТИН И ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕН ЧАЙ!

  • Бързо редуциране на подкожната мазнина
  • Синергитично действие на активни субстанции
  • Супер усвоими гел-капсули

Очаквайте скоро!

31,00 лв.

Предназначение:

Бърза помощ за понижаване на процента подкожни мазнини и ценни съставки повишаващи енергетическите свойства се съдържат в ефективното решение от прогресивната компания Trec, L-carnitine + Green Tea Softgel.

Ефикасната комбинация от високо продуктивен L-carnitine с прецизна дозировка, а също и не по-малко ценния за качественото отслабване екстракт от зелен чай, способства за ускоряването на метаболизма на веществата и в дадения случай стимулира организма на трениращия спортсмен към повишен калориен разход и загуба на телесни мазнини.

Бързо усвоимата формула с гел капсули на продукта не предизвиква дискомфорт при прием на препарата и се явява ценно и удобно за прием решение на проблема с излишните килограми.

•    Повишава енергията за увеличение на мускулната маса и стимулира отслабването
•    Помага за намаляването телесните мазнини и ускорява метаболизма 
•    Повишава издръжливостта и спортните постижения

Как работи?

Активните микрокомпонентни, които се съдържат в натуралния екстракт от зелен чай, се явяват мощен стимулиращ фактор за увеличение на продуктивността на организма и активизиране на обмяната на веществата. Чрез термогенното увеличение на температурата се подобрява ефекта на изгаряне на мазнините от L-carnitine + Green Tea Softgel.

В допълнение екстракта от зелен чай в комбинацията осигурява по-високата ефективност на другия активен компонент на хранителната добавка - L-carnitine.

Този популярен метаболит на мастна тъкан осигурява увеличен калориен разход, въвлича в процеса на енергийна обмяна мастната тъкан на тялото и така избавя организма на трениращия атлет от мастните натрупвания в такива проблемни области на тялото като корема и бедрата.

Синергичните главни компоненти на продукта L-carnitine + Green Tea Softgel от авторитетния производител Trec Nutrition дават гарантиран резултат.

Ефективните дози на висококачествения екстракт от зелен чай и карнитин в ефективна L-carnitine форма позволява качествено да избавите тялото от излишните мазни калории, бързо и без вредни странични ефекти. Биологично активната комбинация спомага за увеличение на нивото на енергия за сметка на изгорените телесни мазнини.

Начин на употреба:

4 капсули преди тренировка, в нетренировъчен ден 2 капсули сутрин и 2 капсули вечер с 250-300мл. вода, преди хранене.

Хранителна информация
Порция4 капачка *1 тапа
Активни съставки
L-карнитин600,00 mg300,00 mg
Екстракт от зелен чай  (Camellia sinensis ) [55% EGCG]364,00 mg182,00 mg
от които EGCG200,00 mg100,00 mg

Свързани продукти