ISOFASTER - 400 гр

161

Нов продукт

  • Изотонична напитка от висок клас
  • Предотвратява дехидратацията
  • Обогатена с електролити и витамин С

=============================

Дози: 10 дози
Цена за доза: 1,60 лв

20 Артикула

12 лв.

Безплатна доставка за всички поръчки над 35 лв.

Предназначение:

Прекомерната загуба на телесни течности (дехидратация) може да се случи при горещи и влажни климатични условия, както и в резултат от тежка физическа дейност и усилие. Когато е налице дисбаланс в нивата на течности в тялото на индивида той се дехидратира.

Това е състояние при, което ценни електролити се губят чрез потта и урината. Тялото се нуждае от изотонични соли за утоляване на жаждата и попълване на изгубените течности и електролити.

Спортисти и хора, които са физически активни губят голямо количество вода и електролити заради изпотяването и най-добрия начин да си ги набавят бързо е Isofaster на Trec Nutrition, като така се предпазват от дехидратация особено по време на интензивни тренировки.

  • Съвременен метод за хидратация, предназначен за сериозни спортисти
  • Лесно разтворим с отлични вкусови качества
  • Високо съдържание на ключови минерали 

Как работи?

Isofaster е енергийна напитка, която съдържа изотонични соли, които помагат за ефективно утоляване на жаждата и допълване на загубените електролити. Продуктът спомага за предотвратяването на дехидратацията и изтощението по време на интензивна физическа дейност или тренировки, особено в горещи атмосферни условия.

Правилната хидратация е от съществено значение за поддържане на организма в равновесие. Мускулатурата също се нуждае от гориво при интензивни тренировки. Този продукт спомага за увеличаване на физическата издръжливост, тъй като съдържа и качествени въглехидрати.

Това е напитка обогатена с ключови минерали допълващи хранителните вещества изгубени при изпотяване.

Спортисти натоварени с голяма физическа активност особено тези, които участват в спортове изискващи бързина и издръжливост като бягане, отборни спортове, колоездене, плуване, бойни изкуства, както и културисти изпълняващи високо интензивни тренировки със супер серии.

 Isofaster спомага за намаляване на умората, увеличава издръжливостта и снабдява тялото с необходимите хранителни вещества за провеждането на интензивни тренировки.

Начин на употреба:

Разтворете 1 доза (40 г) в 500 мл. вода. В зависимост от нуждите Ви приемайте по 2-3 дози дневно, за предпочитане преди, по време и след тренировка.

Свързани продукти