Достигането на поставените цели става по-лесно, по-бързо и безопасно. От TREC Nutrition® работим в сътрудничество с технолози в хранителната индустрия, лекари и изтъкнати спортисти. Създаваме висококачествените си продукти под егидата и на World Health Association. Благодарение на общите усилия на целия екип създаваме продукти на най-високо международно ниво, създаваме PREMIUM професионални добавки за всеки!
#TrecNutritionBulgaria #PremiumQuality
Съдържа 113 продукта.

Подкатегории

Протеини

Протеините са основните съставни части на всички клетки в човешкото тяло. Повишената честота и интензитет на упражненията повишава използването на протеини в човешкия организъм, от което произтича повишена нужда от тях в хранителния режим.

За да се подсигурите, че възстановителните процеси работят правилно и ускоряват формирането на чиста мускулна маса, имате нужда да допълните Вашата диета с още протеини.

Гамата от протеинови хранителни добавки на TREC NUTRITION включва широк избор от формулировки, базирани на най-висококачествените материали от най-добрите световни доставчици.

Аминокиселини и пептиди

Храносмилателните процеси разграждат протеина на все по-малки частици, докато го сведат до свободни аминокиселини.

Без значение на типа протеин този процес изисква допълнителни усилия и време. Ето защо допълването на хранителния режим със свободни аминокиселини и пептиди, които не изискват храносмилане и веднага се абсорбират, е далеч по-ползотворно.

Аминокиселините и пептидите на TREC NUTRITION осигуряват допълнителна енергия за упражнения, предпазват мускулите от катаболизъм и помагат за поддържането на тонизирана мускулатура.

Изгаряне на мазнини

Прекомерното хранене и ниската физическа дейност често водят до излишък от калории, които се складират под формата на мастна тъкан.

Много натурални активни съставки подкрепят липидния метаболизъм. Те подпомагат трансформацията на мазнините в енергия, като улесняват нейното освобождаване, разграждане и пренос.

Продуктите на TREC NUTRITION, които горят мастната тъкан, са от най-високо качество.

Те подпомагат намаляването на теглото, допринасят за моделиране на силуета и защитават тялото срещу негативното влияние на излишните мазнини.

Покачване на тегло

Освен подходящ тренировъчен режим трупането на качествена мускулна маса изисква правилното количество калории, изградени от въглехидрати, протеини и полезни мазнини.

Работите усърдно, консумирате много храна, но все още не можете да покачите теглото си?

Време е да достигнете до висококачествените въглехидратно-протеинови хранителни добавки – те ще направят успеха по-лесен!

Продуктите на TREC NUTRITION са базирани на тествани, висококачествени хранителни вещества, които ще Ви направят могъщи!

Въглехидрати

Въглехидратите са основното гориво на всички клетки в човешкото тяло.Горенето на въглехидрати генерира енергия, необходима за живот и всички ежедневни дейности.

Те са необходими за поддържане на високо интензивна тренировка и играят ключова роля във възстановяването на тялото след упражнения. Допълването на хранителния режим с бързо абсорбиращи се и концентрирани въглехидрати на TREC NUTRITION Ви помага да достигнете продължителен прогрес.

Те се препоръчват във всички спортни дисциплини. 

Предтренировъчни продукти

Азотният оксид, образуван от Л-аргинин, има изключително ползотворен ефект върху всички тренировъчни параметри. Този газообразен хормон подобрява кръвоснабдяването и насищането с кислород на мускулната тъкан.

Карнозинът, произведен от бета-аланин, намалява окисляването на мускулите, като им помага да работят по-бързо и по-усърдно.

Модерните стимулатори на TREC NUTRITION, съдържащи азотен оксид и карнозин, показват впечатляващи подобрения в силата, енергията и издръжливостта, намаляват умората по време на интензивна тренировка и осигуряват оптимални условия за анаболизъм и мускулна регенерация.

Креатинови продукти

Креатинът е съставка с изключително висок анаболен и андрогенен потенциал. Неговият прием като хранителна добавка допринася за интензивно увеличение на силата, мускулната маса и енергията, необходима за изтощителна тренировка.

Креатинът увеличава способността на тялото да изпълнява кратки и изключително интензивни тренировки и индиректно допринася за подобряването на регенерацията след тях.

Гамата от хранителни добавки на TREC NUTRITION включва най-висококласните формулировки, които съдържат най-добрия креатин в изключително ефективни дози.

Хормоно-стимулиращи

Анаболните процеси в мускулите водят до повишаване на тяхната сила и маса, позволявайки им постоянно да се адаптират към нови предизвикателства. Интензивната тренировка и храната, богата на енергия и хранителни вещества, осигуряват перфектна среда. Нивото и интензитета на анаболизма основно се контролира от три хормона: тестостерон, хормон на растежа и инсулин. Продуктите на TREC NUTRITION съдържат перфектния баланс на натурални съставки, които безопасно стимулират анаболизма и производството и секрецията на регулаторните хормони.

Енергия и издръжливост

Липсва Ви мотивация за упорита тренировка и енергия да я довършите докрай? Има прост начин да надвиете своите ограничения и първите симптоми на претрениране.

Натуралните и безопасни стимуланти на TREC NUTRITION ще Ви вдъхновят да действате и да повишите нивата си на енергия. Те не проявяват странични ефекти, както обикновените стимуланти и не причиняват раздразнение и дехидратация.

Никога няма да кажете „Не мога!“ отново, а всяка тренировъчна сесия ще бъде ново предизвикателство!

Стави и сухожилия

Ставите и хрущялите често страдат от изморителни упражнения, излишно тегло или просто с напредването на възрастта. Претоварването на ставите води до ускорена деградация на двигателната система, което може да доведе до ограничена мобилност и опасни наранявания.

Продуктите на TREC NUTRITION за възстановяване на ставите са от най-висококачествени формули, които подпомагат функционирането и комплексната регенерация на съединителната тъкан.

Редовната употреба на хранителни добавки защитава ставите и хрущялите срещу претоварване и намалява риска от травми.

Витамини и минерали

Всеки вид физическа дейност повишава интензивността на всички метаболитни процеси. Физическото натоварване генерира редица метаболити, които влияят негативно върху състоянието на тялото и възпрепятстват неговото пълно възстановяване.

Подходящите количества витамини, минерали и натурални антиоксиданти, които помагат за изчистването на токсините в тялото, са необходими, за да се възстанови метаболитния баланс.

Витамините и минералите на TREC NUTRITION запълват хранителния дефицит и максимизират ефекта от диетата и тренировката.

за страница

For easier packaging and faster sending please order in boxes. BOX = 144 pcs = 6 Displays Display = 24 pcs

9 лв.

Предотвратява катаболизма на мускулната тъкан  Кокосова вода, която действа като естествен изотон 3000 мг от най-ефективната форма на креатин

72 лв.

Следващият реален напредък в хидратирането на сериозните спортисти!Изотонична напитка от висок клас Предотвратява дехидратацията Обогатена с електролити и витамин С============================= Дози: 1 дозиЦена за доза: 2,00 лв

2 лв.

Следващият реален напредък в хидратирането на сериозните спортисти!Изотонична напитка от висок клас Предотвратява дехидратацията Обогатена с електролити и витамин С

12 лв.

Пълен метаболитен баланс Бързо запълва недостига на хранителни вещества Ефективни дози витамини и минерали===================================== Дози: 120 дозиОпаковка: 120 капс

24 лв.

ФОРМУЛA С ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИПродукт създаден за атлети Допълва жизненоважни хранителни вещества Формула с два етапа – дневна и нощна 

15 лв.

Повишени нива на тестостерон Максимален мускулен анаболизъм D-аспарагинова киселина с фармацевтично качество 

78 лв.

For easier packaging and faster sending please order in boxes. BOX = 110 pcs = 5 Displays Display = 22 pcs

3 лв.

25 грама протеин в доза от 30 грама Добит от генно немодифицирана соя Съдържа BCAA, глутамин и аргинин============================ Дози: 21 дозиЦена за доза: 1,19 лв.

21 лв.

Поддържа синтеза на колаген Предотвратява контузии при тежки тренировки Високо съдържание на витамини и минерали

67 лв.

Усъвършенствана формула за възстановяване на черния дроб!14 активни съставки  Поддържа чернодробната функция  Подобрена детоксикация

36 лв.

Концентриран предтренировъчен бустер!Повишава силата Подобрява ефективността на упражненията Намалява умората на тялото по време на тренировка Подобрява концентрацията

68 лв.

Високи нива на сила и енергия Разтворима и стабилна форма на креатин Максимална доза от креатинмалат================================== Дози: 2 дозиЦена за доза: 1,25 лв

1 лв.

Бързо увеличение на размера на мускулите Помага за поддържането на топ форма 100% креатинмонохидрат ==================================== Дози: 60 дозиЦена за доза: 0,41 лв

17 лв. 22 лв. -24%

Мощно анаболно и енергийно действие Най-ефективният креатинмонохидрат Оригинален CREAPURE® във всяка доза ================================= Дози: 50 дозиЦена за доза: 0,70 лв

30 лв.

Ефективен антиоксидантен комплекс Естествена подкрепа на имунната система 1000 мг витамин С в една таблетка=============================== Дози: 100 дозиЦена за доза: 0,20 лв

17 лв.

Съществена доза протеин и енергия Отличен десерт 21% протеин в един бар

3 лв.

Висококачествен чист протеин, идеален за постигане на чиста мускулна маса!Най-добрият протеин за мускулна хипертрофия! Широка гама от страхотни вкусове Чист суроватъчен протеин концентрат ==================================== Дози: 76 дози Опаковка: 2275 гр.

120 лв.

Висококачествен чист протеин, идеален за постигане на чиста мускулна маса!Най-добрият протеин за мускулна хипертрофия! Широка гама от страхотни вкусове Чист суроватъчен протеин концентрат ==================================== Дози: 76 дози Опаковка: 2275 гр.

120 лв.

Чисти суроватъчни аминокиселини, подсилени с L-глутамин, таурин и витамини!Бърза регенерация след тренировка Капсули с ултра чисти аминокиселини С добавени Л-глутамин, таурин и витамини

34 лв.

Чисти суроватъчни аминокиселини, подсилени с L-глутамин, таурин и витамини!Бърза регенерация след тренировка Капсули с ултра чисти аминокиселини С добавени Л-глутамин, таурин и витамини 

66 лв.

Поддържа положителен азотен баланс и по-ефективен синтез на мускулен протеин!Подобрява работата на мускулите и регенерацията Висока доза анаболни аминокиселини 100% суроватъчен протеинов хидролизат

28 лв.

ПОДДЪРЖА ПОЛОЖИТЕЛЕН АЗОТЕН БАЛАНС И ПО-ЕФЕКТИВЕН СИНТЕЗ НА МУСКУЛЕН ПРОТЕИН!Подобрява работата на мускулите и регенерацията Висока доза анаболни аминокиселини 100% суроватъчен протеинов хидролизат

76 лв.

9 основни аминокиселини Формулировка, базирана на най-новите изследвания Зелен чай и зелено кафе синергични действия

29 лв.

BCAA при оптимално съотношение!Чисти верижно-разклонени аминокиселини на прах Оптимални пропорции Мощно антикатаболно действие

45 лв.

BCAA В ОПТИМАЛНО СЪОТНОШЕНИЕ!Чисти верижно-разклонени аминокиселини на прах Оптимални пропорции Мощно антикатаболно действие

85 лв.

ИНОВАТИВНА МАТРИЦА НА BCAA И L-ГЛУТАМИ!Матрица с верижно-разклонени аминокиселини Комплексна помощ за мускулите Висока аминокиселинна концентрация

37 лв.

Иновативна матрица на BCAA и L-глутами!Матрица с верижно-разклонени аминокиселини Комплексна помощ за мускулите Висока аминокиселинна концентрация

40 лв.

Иновативна матрица на BCAA и L-глутамин!Матрица с верижно-разклонени аминокиселини Комплексна помощ за мускулите Висока аминокиселинна концентрация

76 лв.

Разклонени аминокиселини + таурин + вит. В6 под формата на капсули.Повече енергия за тренировка Спира деградацията на мускулите Иновативна формула на бързодействащи капсули

28 лв.

РАЗКЛОНЕНИ АМИНОКИСЕЛИНИ + ТАУРИН + ВИТ. В6 ПОД ФОРМАТА НА КАПСУЛИ.Повече енергия за тренировка Спира деградацията на мускулите Иновативна формула на бързодействащи капсули

52 лв.

Висококачественаа аминокиселинна добавка с разклонена верига!Много добра разтворимост и бърз прием Левцин,изолевцин и валин(2:1:1) Високо качествена, чиста суровина

31 лв.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНАА АМИНОКИСЕЛИННА ДОБАВКА С РАЗКЛОНЕНА ВЕРИГА!Много добра разтворимост и бърз прием Левцин,изолевцин и валин(2:1:1) Високо качествена, чиста суровина

58 лв.

BCAA, таурин, L-тирозин и вит. B6 комплекс!Много добра усвояемост Левцин,изолевцин и валин(2:1:1) Високо качествена, чиста суровина

8 лв. 10 лв. -20%

Иновативна микронизирана матрица от L-глутамин и N-ацетил L-глутамин!Иновативна глутаминова матрица Спокойна мускулна регенерация Микронизиран Л-Глутамин и NAG

38 лв.

ИНОВАТИВНА МИКРОНИЗИРАНА МАТРИЦА ОТ L-ГЛУТАМИН И N-АЦЕТИЛ L-ГЛУТАМИН!Иновативна глутаминова матрица Спокойна мускулна регенерация Микронизиран Л-Глутамин и NAG

71 лв.

Вкусен и кремообразен протеин! Само разклатете!Перфектна диетична протеинова хранителна добавка Суроватъчен, млечен и казеинов протеинов комплекс Вкусен, кремообразен протеинов шейк============================================ Дози: 76 дози Опаковка: 2275 гр

117 лв.

Насърчава изгарянето на мазнините и ускорява метаболизма.Насърчава изгарянето на мазнини Ускорява метаболизма Редуцира апетита

58 лв.

Подбрани съставки от натурални термогенни вещества!Стегнати и красиво оформени мускули Високоефективен срещу подкожните мазнини Мощна и тествана термогенна формула

34 лв.

ПОДБРАНИ СЪСТАВКИ ОТ НАТУРАЛНИ ТЕРМОГЕННИ ВЕЩЕСТВА!Стегнати и красиво оформени мускули Високоефективен срещу подкожните мазнини Мощна и тествана термогенна формуа

63 лв.

L-карнитин + растителни екстракти + хромЗасилва метаболизма Подобрява калорийния и мастния метаболизъм Натурален термогенен комплекс

34 лв.

L-карнитин и екстракт от зелен чай!Бързо редуциране на подкожната мазнина Синергитично действие на активни субстанции Супер усвоими гел-капсули

17 лв.

L-КАРНИТИН И ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕН ЧАЙ!Бързо редуциране на подкожната мазнина Синергитично действие на активни субстанции Супер усвоими гел-капсули

30 лв.

Течен L-карнитин в гел капсули!Ефективна помощ в загубата на тегло По-бърз пренос и метаболизъм на мазнините Добре усвоими гел капсули

22 лв.

Иновативна комбинация от l-карнитин и l-левцин.Предназначени за спортисти Иновативна комбинация от L-карнитин и L-левцин Удобна форма на капсулата

40 лв.

Липотропен комплекс!Ускорява метаболизма Увеличава производството на енергия от мазнини Предпазва черния дроб и стабилизира липидните нива

34 лв.

ЛИПОТРОПЕН КОМПЛЕКС!Ускорява метаболизма Увеличава производството на енергия от мазнини Предпазва черния дроб и стабилизира липидните нива

63 лв.

Микронизирани ябълкови влакна!Допълва диетата с ценни влакна Подобрява храносмилателната функция  Естествени, микронизирани ябълкови влакна

13 лв.

Силно концентриран ТЕЧЕН L-КАРНИТИН!Подкрепя метаболизма на липидите Повишава производството на енергия Висока доза от течен Л-карнитин

4 лв.

СИЛНО КОНЦЕНТРИРАН ТЕЧЕН L-КАРНИТИН!Подкрепя метаболизма на липидите Повишава производството на енергия Висока доза от течен Л-карнитин

35 лв.

СИЛНО КОНЦЕНТРИРАН ТЕЧЕН L-КАРНИТИН!Подкрепя метаболизма на липидите Повишава производството на енергия Висока доза от течен Л-карнитин

57 лв.

Формула с много съставки!Ефективен удар срещу мастните натрупвания Екстремно силен термогенен ефект Само едно саше дневно

52 лв. 69 лв. -25%

Висококачествен чист протеин, идеален за постигане на чиста мускулна маса!Най-добрият протеин за мускулна хипертрофия! Широка гама от страхотни вкусове Чист суроватъчен протеин концентрат =================================== Дози: 50 дози Опаковка: 1500 гр.

78 лв.

Ултра бърз и ефективен източник на протеин, перфектен за възстановяване и чисто мускулно изграждане!Максимум абсорбация 0 гр. мазнини и 0 гр. лактоза 100% CFM суроватъчен протеин изолат==============================Дози: 60 дози Опаковка: 1800 гр

109 лв. 151 лв. -28%

Висококачествен чист протеин, идеален за постигане на чиста мускулна маса!Най-добрият протеин за мускулна хипертрофия! Широка гама от страхотни вкусове Чист суроватъчен протеин концентрат =================================== Дози: 50 дози Опаковка: 1500 гр.

78 лв.

КОМПЛЕКС ААКГ И ЦИТРИЛИН МАЛАТ!Комплекс от прекурсори на азотния оксид Невероятно мощно мускулно напомпване Мега доза от AAKG и цитрулинмалат

22 лв. 28 лв. -20%

КОМПЛЕКС ААКГ И ЦИТРУЛИН МАЛАТ!Комплекс от прекурсори на азотния оксид Невероятно мощно мускулно напомпване Мега доза от AAKG и цитрулинмалат

2 лв.

Най-мощният протеин за истински атлети!Бързо възстановяване и повече енергия Истински протеин за истински бойци 7,5г креатин и 3г ААКГ на доза================================== Дози: 60 дозиОпаковка:  1800 гр

96 лв.

Ултра бърз и ефективен източник на протеин, перфектен за възстановяване и чисто мускулно изграждане!Максимум абсорбация 0 гр. мазнини и 0 гр. лактоза 100% CFM суроватъчен протеин изолат================================= Дози: 30 дози Опаковка:  750 гр

67 лв.

Най-мощният протеин за истински атлети!Бързо възстановяване и повече енергия Истински протеин за истински бойци 7,5г креатин и 3г ААКГ на доза============================== Дози: 20 дозиОпаковка: 600 гр

35 лв.

Висококачествен чист протеин, идеален за постигане на чиста мускулна маса!Най-добрият протеин за мускулна хипертрофия! Широка гама от страхотни вкусове Чист суроватъчен протеин концентрат=================================== Дози: 1 дозaOпаковка: 30 гр

4 лв.

Висококачествен чист протеин, идеален за постигане на чиста мускулна маса!Най-добрият протеин за мускулна хипертрофия! Широка гама от страхотни вкусове Чист суроватъчен протеин концентрат=================================== Дози: 1 дозaOпаковка: 30 гр

3 лв.

Комбинация от 4 сурови протеина с най-високата биологична стойност Съдържа говежди протеинов изолат и концентрат, изолат и суроватъчен протеинов хидролизат========================================================================= Дози: 1 доза Дози в кутия: 50 сашета

3 лв.

Бързо увеличение на размера на мускулите Помага за поддържането на топ форма 100% креатин монохидрат 

37 лв.

Ултра концентрирана предтренировъчна формула Сила, издръжливост и силно кръвоснабдяване Само най-мощните съставки и ефективни дози

17 лв. 24 лв. -30%

Ефективна течна термогенна формула Повишава метаболизма Концентрирани течни съставки================================ Дози: 33 дозиЦена за доза: 1,69 лв

34 лв.

Спокоен релакс и отпускане Повишено производство на хормона на растежа Подпомага съня и нощната регенерация==================================== Дози: 30 дозиЦена за доза: 0,66 лв

16 лв.

Подкрепа на двигателната система Повишава метабилността и обхвата на движение Комплекс от изграждащи и успокояващи съставки===================================== Дози: 120 дози Цена за доза: 0,50 лв

60 лв.

оп форма всеки ден! 100% покритие на дневната нужда от магнезий Комплекс от 4 форми на магнезий =================================== Дози: 60 дозиЦена за доза: 0,25 лв

9 лв.

Комплекс от макро и микро елементи!Висока ефективност и баланс Минерали, жизненоважни за производството на енергия Лесно абсорбими активни съставки

15 лв.

Продукт създаден за атлети Допълва жизненоважни хранителни вещества Формула с два етапа – дневна и нощна ================================== Дози: 30 дозиЦена за доза: 0,93 лв

19 лв.

Насърчава производството на азотен оксид Увеличаване на мускулния обем Интензивно увеличение на мускулната маса и сила========================================= Дози: 27 дозиЦена за доза: 2,40 лв

29 лв. 41 лв. -30%

Ултра концентрирана предтренировъчна формула Сила, издръжливост и силно кръвоснабдяване Само най-мощните съставки и ефективни дози======================================== Дози: 40 дозиЦена за доза: 1,37 лв

39 лв.

• Оптимизира инсулиновата реакция за постигане на максимален растеж • Страхотен вкус • Въглехидрати с нисък гликемичен индекс 

17 лв. 24 лв. -30%

Екстра силна протестостеронова формула Повишава либидото и подобрява ефекта от тренировката Най-висока концентрация на сапонин========================================== Дози: 30 дозиЦена за доза: 1,16 лв

28 лв.

Екстра силна протестостеронова формула Повишава либидото и подобрява ефекта от тренировката Най-висока концентрация на сапонин==================================== Дози: 60 дозиЦена за доза: 0,91 лв

54 лв.

Енергия, концентрация и ефективен метаболизъм Пълно усвояване на всички хранителни вещества Концентриран В-комплекс  ==================================== Дози: 60 дозиЦена за доза: 0,21 лв

10 лв.

Повишава производството на тестостерон и хормона на растежа Матрица от билки, аминокиселини и минерали Само 1 саше на ден============================================= Дози: 30 дозиЦена за доза: 4,50 лв 

94 лв. 117 лв. -20%

Жизненост и балансиран метаболизъм Ефективна хранителна добавка Само едно саше на ден============================= Дози: 30 дозиЦена за доза: 1,33 лв

33 лв.

Снабдява тялото с 9 аминокиселини, които то не може да произведе само Екзогенните аминокиселини са необходими, за да създават свои  собствени протеини ============================================================= Дози: 1 доза

2 лв.

До 5 гр. верижно-разклонени аминокиселини и 2 гр. Л-глутамин в една доза Съдържа добавени цитрулин малат и таурин============================================================ Дози: 1 доза

2 лв.

Съдържа два типа колаген - тип 1 и тип 2, които са част от структурата на костите и хрущялите Иновативни микрокапсули, съдържащи омега-3, глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат и хиалуронова киселина ================================================= Дози: 1 доза

2 лв.

Силна стимулация, необходима при особено тежки тренировки Уникален състав от бета-аланин, цитрулин, аргинин и агматин, с голяма доза чист кофеин=============================================================== Дози: 1 доза

3 лв.

Голяма доза B-витамини и антиоксиданти Добавка с ревитализиращи растителни екстракти, цитрусови биофлавоноиди и коензим Q10====================================================== Дози: 1 доза

2 лв. 3 лв. -25%

Високи нива на сила и енергия Разтворима и стабилна форма на креатин Максимална доза от креатинмалат================================== Дози: 90 дозиЦена за доза: 0,64 лв 

48 лв.

Високи нива на сила и енергия Разтворима и стабилна форма на креатин Максимална доза от креатинмалат================================== Дози: 50 дозиЦена за доза: 0,58 лв

25 лв.

Силни стави и красива кожа Комплексен хрущялен обновител Високо биоактивни колагенови пептиди============================== Дози: 70 дозиЦена за доза: 0,57 лв

27 лв.

Бързо увеличение на размера на мускулите Помага за поддържането на топ форма 100% креатин монохидрат ==================================== Дози: 120 дозиЦена за доза: 0,37 лв

39 лв.

Сила, енергия и издръжливост Изразени и изпълнени с енергия движения VITARGO® с най-ефективните стимулиращи съставки========================================== Дози: 30 дозиЦена за доза: 4,00 лв

107 лв.

Повишава мускулната енергия С висока доза електролити 100% VITARGO въглерхидрати ========================== Дози: 30 дозиЦена за доза: 3,33 лв

88 лв.

Високо енергиен продукт Солидно увеличение на теглото на тялото 12г креатин и 6г MCT в ежедневната доза================================ Дози: 53 дозиЦена за доза: 1,88 лв

28 лв.

Концентрация и издръжливост по време на упражнения Подпомага режимите за сваляне на тегло Чист кристален материал

14 лв. 24 лв. -40%

Високи нива на сила и енергия Разтворима и стабилна форма на креатин Максимална доза от креатинмалат================================== Дози: 45 дозиЦена за доза: 0,71 лв 

26 лв.

Високи нива на сила и енергия Разтворима и стабилна форма на креатин Максимална доза от креатинмалат================================== Дози: 100 дозиЦена за доза: 0,5 лв 

47 лв.

Мощно анаболно и енергийно действие Най-ефективният креатинмонохидрат Оригинален CREAPURE® във всяка доза================================= Дози: 60 дозиЦена за доза: 0,83 лв

43 лв.

Мощно анаболно и енергийно действие Най-ефективният креатинмонохидрат Оригинален CREAPURE® във всяка доза================================= Дози: 100 дозиЦена за доза: 0,66 лв 

57 лв.

Насърчава производството на азотен оксид Увеличаване на мускулния обем Интензивно увеличение на мускулната маса и сила

54 лв. 77 лв. -30%

Ултра концентрирана предтренировъчна формула Сила, издръжливост и силно кръвоснабдяване Само най-мощните съставки и ефективни дози======================================== Дози: 30 дозиЦена за доза: 1,83 лв 

27 лв. 39 лв. -30%

Експлозивна сила от бета аланина и азотните бустъри Бета аланин, Л-хистидин и Л-аргинин Карнозина неутрализира киселинното pH в мускулните клетки================================================== Дози: 30 дозиЦена за доза: 1,83 лв

36 лв. 45 лв. -20%
Показване на 1 - 100 от 113 артикула