Достигането на поставените цели става по-лесно, по-бързо и безопасно. От TREC Nutrition® работим в сътрудничество с технолози в хранителната индустрия, лекари и изтъкнати спортисти. Създаваме висококачествените си продукти под егидата и на World Health Association. Благодарение на общите усилия на целия екип създаваме продукти на най-високо международно ниво, създаваме PREMIUM професионални добавки за всеки!
#TrecNutritionBulgaria #PremiumQuality
Съдържа 106 продукта.

Подкатегории

Протеини

Протеините са основните съставни части на всички клетки в човешкото тяло. Повишената честота и интензитет на упражненията повишава използването на протеини в човешкия организъм, от което произтича повишена нужда от тях в хранителния режим.

За да се подсигурите, че възстановителните процеси работят правилно и ускоряват формирането на чиста мускулна маса, имате нужда да допълните Вашата диета с още протеини.

Гамата от протеинови хранителни добавки на TREC NUTRITION включва широк избор от формулировки, базирани на най-висококачествените материали от най-добрите световни доставчици.

Аминокиселини и пептиди

Храносмилателните процеси разграждат протеина на все по-малки частици, докато го сведат до свободни аминокиселини.

Без значение на типа протеин този процес изисква допълнителни усилия и време. Ето защо допълването на хранителния режим със свободни аминокиселини и пептиди, които не изискват храносмилане и веднага се абсорбират, е далеч по-ползотворно.

Аминокиселините и пептидите на TREC NUTRITION осигуряват допълнителна енергия за упражнения, предпазват мускулите от катаболизъм и помагат за поддържането на тонизирана мускулатура.

Изгаряне на мазнини

Прекомерното хранене и ниската физическа дейност често водят до излишък от калории, които се складират под формата на мастна тъкан.

Много натурални активни съставки подкрепят липидния метаболизъм. Те подпомагат трансформацията на мазнините в енергия, като улесняват нейното освобождаване, разграждане и пренос.

Продуктите на TREC NUTRITION, които горят мастната тъкан, са от най-високо качество.

Те подпомагат намаляването на теглото, допринасят за моделиране на силуета и защитават тялото срещу негативното влияние на излишните мазнини.

Покачване на тегло

Освен подходящ тренировъчен режим трупането на качествена мускулна маса изисква правилното количество калории, изградени от въглехидрати, протеини и полезни мазнини.

Работите усърдно, консумирате много храна, но все още не можете да покачите теглото си?

Време е да достигнете до висококачествените въглехидратно-протеинови хранителни добавки – те ще направят успеха по-лесен!

Продуктите на TREC NUTRITION са базирани на тествани, висококачествени хранителни вещества, които ще Ви направят могъщи!

Въглехидрати

Въглехидратите са основното гориво на всички клетки в човешкото тяло.Горенето на въглехидрати генерира енергия, необходима за живот и всички ежедневни дейности.

Те са необходими за поддържане на високо интензивна тренировка и играят ключова роля във възстановяването на тялото след упражнения. Допълването на хранителния режим с бързо абсорбиращи се и концентрирани въглехидрати на TREC NUTRITION Ви помага да достигнете продължителен прогрес.

Те се препоръчват във всички спортни дисциплини. 

Напомпващи продукти

Азотният оксид, образуван от Л-аргинин, има изключително ползотворен ефект върху всички тренировъчни параметри. Този газообразен хормон подобрява кръвоснабдяването и насищането с кислород на мускулната тъкан.

Карнозинът, произведен от бета-аланин, намалява окисляването на мускулите, като им помага да работят по-бързо и по-усърдно.

Модерните стимулатори на TREC NUTRITION, съдържащи азотен оксид и карнозин, показват впечатляващи подобрения в силата, енергията и издръжливостта, намаляват умората по време на интензивна тренировка и осигуряват оптимални условия за анаболизъм и мускулна регенерация.

Креатинови продукти

Креатинът е съставка с изключително висок анаболен и андрогенен потенциал. Неговият прием като хранителна добавка допринася за интензивно увеличение на силата, мускулната маса и енергията, необходима за изтощителна тренировка.

Креатинът увеличава способността на тялото да изпълнява кратки и изключително интензивни тренировки и индиректно допринася за подобряването на регенерацията след тях.

Гамата от хранителни добавки на TREC NUTRITION включва най-висококласните формулировки, които съдържат най-добрия креатин в изключително ефективни дози.

Хормоно-стимулиращи

Анаболните процеси в мускулите водят до повишаване на тяхната сила и маса, позволявайки им постоянно да се адаптират към нови предизвикателства. Интензивната тренировка и храната, богата на енергия и хранителни вещества, осигуряват перфектна среда. Нивото и интензитета на анаболизма основно се контролира от три хормона: тестостерон, хормон на растежа и инсулин. Продуктите на TREC NUTRITION съдържат перфектния баланс на натурални съставки, които безопасно стимулират анаболизма и производството и секрецията на регулаторните хормони.

Енергия и издръжливост

Липсва Ви мотивация за упорита тренировка и енергия да я довършите докрай? Има прост начин да надвиете своите ограничения и първите симптоми на претрениране.

Натуралните и безопасни стимуланти на TREC NUTRITION ще Ви вдъхновят да действате и да повишите нивата си на енергия. Те не проявяват странични ефекти, както обикновените стимуланти и не причиняват раздразнение и дехидратация.

Никога няма да кажете „Не мога!“ отново, а всяка тренировъчна сесия ще бъде ново предизвикателство!

Стави и сухожилия

Ставите и хрущялите често страдат от изморителни упражнения, излишно тегло или просто с напредването на възрастта. Претоварването на ставите води до ускорена деградация на двигателната система, което може да доведе до ограничена мобилност и опасни наранявания.

Продуктите на TREC NUTRITION за възстановяване на ставите са от най-висококачествени формули, които подпомагат функционирането и комплексната регенерация на съединителната тъкан.

Редовната употреба на хранителни добавки защитава ставите и хрущялите срещу претоварване и намалява риска от травми.

Витамини и минерали

Всеки вид физическа дейност повишава интензивността на всички метаболитни процеси. Физическото натоварване генерира редица метаболити, които влияят негативно върху състоянието на тялото и възпрепятстват неговото пълно възстановяване.

Подходящите количества витамини, минерали и натурални антиоксиданти, които помагат за изчистването на токсините в тялото, са необходими, за да се възстанови метаболитния баланс.

Витамините и минералите на TREC NUTRITION запълват хранителния дефицит и максимизират ефекта от диетата и тренировката.

за страница

Следващият реален напредък в хидратирането на сериозните спортисти!Изотонична напитка от висок клас Предотвратява дехидратацията Обогатена с електролити и витамин С============================= Дози: 1 дозиЦена за доза: 2,00 лв

2 лв.

Следващият реален напредък в хидратирането на сериозните спортисти!Изотонична напитка от висок клас Предотвратява дехидратацията Обогатена с електролити и витамин С

12 лв.

Пълен метаболитен баланс Бързо запълва недостига на хранителни вещества Ефективни дози витамини и минерали===================================== Дози: 120 дозиОпаковка: 120 капс

24 лв.

Насърчава изгарянето на мазнини Ускорява метаболизма Редуцира апетита========================= Опсковка от: 90 капс.

58 лв.

Предотвратява катаболизма на мускулната тъкан  Кокосова вода, която действа като естествен изотон 3000 мг от най-ефективната форма на креатин

64 лв.

Много добра усвояемост Левцин,изолевцин и валин(2:1:1) Високо качествена, чиста суровина

6 лв. 8 лв. -20%

Повишени нива на тестостерон Максимален мускулен анаболизъм D-аспарагинова киселина с фармацевтично качество 

78 лв.

Допълва диетата с ценни влакна Подобрява храносмилателната функция  Естествени, микронизирани ябълкови влакна

13 лв.

For easier packaging and faster sending please order in boxes. BOX = 12 pcs

55 лв. 79 лв. -30%

For easier packaging and faster sending please order in boxes. BOX = 110 pcs = 5 Displays Display = 22 pcs

3 лв.

Концентрация и издръжливост по време на упражнения Подпомага режимите за сваляне на тегло Чист кристален материал======================================== Дози: 60 дозиЦена за доза: 0,25 лв

7 лв. 11 лв. -38%

25 грама протеин в доза от 30 грама Добит от генно немодифицирана соя Съдържа BCAA, глутамин и аргинин============================ Дози: 21 дозиЦена за доза: 1,19 лв.

21 лв.

Поддържа синтеза на колаген Предотвратява контузии при тежки тренировки Високо съдържание на витамини и минерали

67 лв.

Чисти верижно-разклонени аминокиселини на прах Оптимални пропорции Мощно антикатаболно действие========================================== Дози: 40 дози Цена за доза:  1,37 лв

45 лв.

Високи нива на сила и енергия Разтворима и стабилна форма на креатин Максимална доза от креатинмалат================================== Дози: 2 дозиЦена за доза: 1,25 лв

1 лв.

Бързо увеличение на размера на мускулите Помага за поддържането на топ форма 100% креатинмонохидрат ==================================== Дози: 60 дозиЦена за доза: 0,41 лв

17 лв. 22 лв. -24%

Мощно анаболно и енергийно действие Най-ефективният креатинмонохидрат Оригинален CREAPURE® във всяка доза ================================= Дози: 50 дозиЦена за доза: 0,70 лв

30 лв.

Комплекс от прекурсори на азотния оксид Невероятно мощно мускулно напомпване Мега доза от AAKG и цитрулинмалат================================== Дози: 30 дозиЦена за доза: 1,13 лв

22 лв. 28 лв. -20%

Ефективен антиоксидантен комплекс Естествена подкрепа на имунната система 1000 мг витамин С в една таблетка=============================== Дози: 100 дозиЦена за доза: 0,20 лв

17 лв.

Ефективен удар срещу мастните натрупвания Екстремно силен термогенен ефект Само едно саше дневно================================= Дози: 30 дозиЦена за доза: 2,63 лв

69 лв.

Висококачествен чист протеин, идеален за постигане на чиста мускулна маса!Най-добрият протеин за мускулна хипертрофия! Широка гама от страхотни вкусове Чист суроватъчен протеин концентрат ==================================== Дози: 76 дози Опаковка: 2275 гр.

117 лв.

Вкусен и кремообразен протеин! Само разклатете!Перфектна диетична протеинова хранителна добавка Суроватъчен, млечен и казеинов протеинов комплекс Вкусен, кремообразен протеинов шейк============================================ Дози: 76 дози Опаковка: 2275 гр

117 лв.

Висококачествен чист протеин, идеален за постигане на чиста мускулна маса!Най-добрият протеин за мускулна хипертрофия! Широка гама от страхотни вкусове Чист суроватъчен протеин концентрат =================================== Дози: 50 дози Опаковка: 1500 гр.

78 лв.

Ултра бърз и ефективен източник на протеин, перфектен за възстановяване и чисто мускулно изграждане!Максимум абсорбация 0 гр. мазнини и 0 гр. лактоза 100% CFM суроватъчен протеин изолат==============================Дози: 60 дози Опаковка: 1800 гр

151 лв.

Най-мощният протеин за истински атлети!Бързо възстановяване и повече енергия Истински протеин за истински бойци 7,5г креатин и 3г ААКГ на доза================================== Дози: 60 дозиОпаковка:  1800 гр

96 лв.

Ултра бърз и ефективен източник на протеин, перфектен за възстановяване и чисто мускулно изграждане!Максимум абсорбация 0 гр. мазнини и 0 гр. лактоза 100% CFM суроватъчен протеин изолат================================= Дози: 30 дози Опаковка:  750 гр

67 лв.

Най-мощният протеин за истински атлети!Бързо възстановяване и повече енергия Истински протеин за истински бойци 7,5г креатин и 3г ААКГ на доза============================== Дози: 20 дозиОпаковка: 600 гр

35 лв.

Висококачествен чист протеин, идеален за постигане на чиста мускулна маса!Най-добрият протеин за мускулна хипертрофия! Широка гама от страхотни вкусове Чист суроватъчен протеин концентрат=================================== Дози: 1 дозaOпаковка: 30 гр

4 лв.

Висококачествен чист протеин, идеален за постигане на чиста мускулна маса!Най-добрият протеин за мускулна хипертрофия! Широка гама от страхотни вкусове Чист суроватъчен протеин концентрат=================================== Дози: 1 дозaOпаковка: 30 гр

3 лв.

Комбинация от 4 сурови протеина с най-високата биологична стойност Съдържа говежди протеинов изолат и концентрат, изолат и суроватъчен протеинов хидролизат========================================================================= Дози: 1 доза Дози в кутия: 50 сашета

3 лв.

Бързо увеличение на размера на мускулите Помага за поддържането на топ форма 100% креатин монохидрат 

37 лв.

Ултра концентрирана предтренировъчна формула Сила, издръжливост и силно кръвоснабдяване Само най-мощните съставки и ефективни дози

17 лв. 24 лв. -30%

Повишени нива на тестостерон Максимален мускулен анаболизъм D-аспартанова киселина от фармацевтично качество======================================= Дози: 120 дозиЦена за доза: 0,33 лв.

36 лв.

Ефективна течна термогенна формула Повишава метаболизма Концентрирани течни съставки================================ Дози: 33 дозиЦена за доза: 1,69 лв

33 лв.

Ускорява метаболизма Увеличава производството на енергия от мазнини Предпазва черния дроб и стабилизира липидните нива =========================================== Дози: 90 дозиЦена за доза: 0,83 лв

63 лв.

Спокоен релакс и отпускане Повишено производство на хормона на растежа Подпомага съня и нощната регенерация==================================== Дози: 30 дозиЦена за доза: 0,66 лв

16 лв.

Подкрепа на двигателната система Повишава метабилността и обхвата на движение Комплекс от изграждащи и успокояващи съставки===================================== Дози: 120 дози Цена за доза: 0,50 лв

42 лв. 60 лв. -30%

Бързо редуциране на подкожната мазнина Синергитично действие на активни субстанции Супер усвоими гел-капсули

17 лв.

Бързо редуциране на подкожната мазнина Синергитично действие на активни субстанции Супер усвоими гел-капсули

30 лв.

Матрица с верижно-разклонени аминокиселини Комплексна помощ за мускулите Висока аминокиселинна концентрация======================================= Дози: 30 дозиЦена за доза: 1,50 лв

48 лв.

Подкрепя метаболизма на липидите Повишава производството на енергия Висока доза от течен Л-карнитин================================ Дози: 2 дозиЦена за доза: 2,50 лв

4 лв.

Подкрепя метаболизма на липидите Повишава производството на енергия Висока доза от течен Л-карнитин=============================== Дози: 40 дозиЦена за доза: 1,00 лв

34 лв.

Матрица с верижно-разклонени аминокиселини Комплексна помощ за мускулите Висока аминокиселинна концентрация======================================= Дози: 60 дозиЦена за доза: 1,41 лв

76 лв.

Комплексна формула за сваляне на тегло Намалява апетита и увеличава горенето на калории 500 мг Л-карнитин тартарат на таблетка ====================================== Дози: 45 дозиЦена за доза: 0,71 лв

27 лв.

Ефективна помощ в загубата на тегло По-бърз пренос и метаболизъм на мазнините Добре усвоими гел капсули

24 лв.

Иновативна глутаминова матрица Спокойна мускулна регенерация Микронизиран Л-Глутамин и NAG========================== Дози: 50 дозиЦена за доза: 0,90 лв.

38 лв.

Иновативна глутаминова матрица Спокойна мускулна регенерация Микронизиран Л-Глутамин и NAG============================= Дози: 100 дозиЦена за доза: 0,80 лв.

71 лв.

оп форма всеки ден! 100% покритие на дневната нужда от магнезий Комплекс от 4 форми на магнезий =================================== Дози: 60 дозиЦена за доза: 0,25 лв

9 лв.

Матрица с верижно-разклонени аминокиселини Комплексна помощ за мускулите Висока аминокиселинна концентрация======================================= Дози: 30 дозиЦена за доза: 1,66 лв

37 лв.

Висока ефективност и баланс Минерали, жизненоважни за производството на енергия Лесно абсорбими активни съставки ========================================= Дози: 60 дозиЦена за доза: 0,30 лв

12 лв. 15 лв. -20%

Продукт създаден за атлети Допълва жизненоважни хранителни вещества Формула с два етапа – дневна и нощна ================================== Дози: 30 дозиЦена за доза: 0,93 лв

14 лв. 19 лв. -24%

Насърчава производството на азотен оксид Увеличаване на мускулния обем Интензивно увеличение на мускулната маса и сила========================================= Дози: 27 дозиЦена за доза: 2,40 лв

29 лв. 41 лв. -30%

Ултра концентрирана предтренировъчна формула Сила, издръжливост и силно кръвоснабдяване Само най-мощните съставки и ефективни дози======================================== Дози: 40 дозиЦена за доза: 1,37 лв

39 лв.

• Оптимизира инсулиновата реакция за постигане на максимален растеж • Страхотен вкус • Въглехидрати с нисък гликемичен индекс 

17 лв. 24 лв. -30%

Повече енергия за тренировка Спира деградацията на мускулите Иновативна формула на бързодействащи капсули========================================= Дози: 15 дозиЦена за доза: 2,33 лв

28 лв.

Повече енергия за тренировка Спира деградацията на мускулите Иновативна формула на бързодействащи капсули===================================== Дози: 30 дозиЦена за доза: 1,83 лв.

52 лв.

Засилва метаболизма Подобрява калорийния и мастния метаболизъм Натурален термогенен комплекс=================================== Дози: 60 дозиЦена за доза: 0,83 лв

34 лв.

Екстра силна протестостеронова формула Повишава либидото и подобрява ефекта от тренировката Най-висока концентрация на сапонин==================================== Дози: 60 дозиЦена за доза: 0,91 лв

48 лв.

Енергия, концентрация и ефективен метаболизъм Пълно усвояване на всички хранителни вещества Концентриран В-комплекс  ==================================== Дози: 60 дозиЦена за доза: 0,21 лв

10 лв.

Чисти верижно-разклонени аминокиселини на прах Оптимални пропорции Мощно антикатаболно действие ====================================== Дози: 80 дози Цена за доза: 1,19 лв.

64 лв. 85 лв. -25%

Повишава производството на тестостерон и хормона на растежа Матрица от билки, аминокиселини и минерали Само 1 саше на ден============================================= Дози: 30 дозиЦена за доза: 4,50 лв 

94 лв. 117 лв. -20%

Жизненост и балансиран метаболизъм Ефективна хранителна добавка Само едно саше на ден============================= Дози: 30 дозиЦена за доза: 1,33 лв

33 лв.

Снабдява тялото с 9 аминокиселини, които то не може да произведе само Екзогенните аминокиселини са необходими, за да създават свои  собствени протеини ============================================================= Дози: 1 доза

2 лв.

До 5 гр. верижно-разклонени аминокиселини и 2 гр. Л-глутамин в една доза Съдържа добавени цитрулин малат и таурин============================================================ Дози: 1 доза

2 лв.

Съдържа два типа колаген - тип 1 и тип 2, които са част от структурата на костите и хрущялите Иновативни микрокапсули, съдържащи омега-3, глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат и хиалуронова киселина ================================================= Дози: 1 доза

2 лв.

Силна стимулация, необходима при особено тежки тренировки Уникален състав от бета-аланин, цитрулин, аргинин и агматин, с голяма доза чист кофеин=============================================================== Дози: 1 доза

3 лв.

Голяма доза B-витамини и антиоксиданти Добавка с ревитализиращи растителни екстракти, цитрусови биофлавоноиди и коензим Q10====================================================== Дози: 1 доза

2 лв. 3 лв. -25%

Комплекс от CLA и зелен чай Постепенна и дълготрайна загуба на тегло Добре абсорбими гел капсули ================================== Дози: 90 дозиЦена за доза: 0,50 лв

35 лв.

Комплекс от CLA и зелен чай Постепенна и дълготрайна загуба на тегло Добре абсорбими гел капсули ================================== Дози: 180 дозиЦена за доза: 0,41 лв

58 лв.

Стегнати и красиво оформени мускули Високоефективен срещу подкожните мазнини Мощна и тествана термогенна формула===================================== Дози: 45 дози Опаковка: 90 капс.

34 лв.

Стегнати и красиво оформени мускули Високоефективен срещу подкожните мазнини Мощна и тествана термогенна формуа===================================== Дози: 90 дозиОпаковка: 180 капс

63 лв.

Високи нива на сила и енергия Разтворима и стабилна форма на креатин Максимална доза от креатинмалат================================== Дози: 90 дозиЦена за доза: 0,64 лв 

48 лв.

Високи нива на сила и енергия Разтворима и стабилна форма на креатин Максимална доза от креатинмалат================================== Дози: 50 дозиЦена за доза: 0,58 лв

25 лв.

Силни стави и красива кожа Комплексен хрущялен обновител Високо биоактивни колагенови пептиди============================== Дози: 70 дозиЦена за доза: 0,57 лв

27 лв.

Бързо увеличение на размера на мускулите Помага за поддържането на топ форма 100% креатин монохидрат ==================================== Дози: 120 дозиЦена за доза: 0,37 лв

39 лв.

Ускорява метаболизма Увеличава производството на енергия от мазнини Предпазва черния дроб и стабилизира липидните нива =========================================== Дози: 45 дозиЦена за доза: 1,00 лв

34 лв.

Сила, енергия и издръжливост Изразени и изпълнени с енергия движения VITARGO® с най-ефективните стимулиращи съставки========================================== Дози: 30 дозиЦена за доза: 4,00 лв

107 лв.

Повишава мускулната енергия С висока доза електролити 100% VITARGO въглерхидрати ========================== Дози: 30 дозиЦена за доза: 3,33 лв

88 лв.

Високо енергиен продукт Солидно увеличение на теглото на тялото 12г креатин и 6г MCT в ежедневната доза================================ Дози: 53 дозиЦена за доза: 1,88 лв

90 лв.

Подобрява работата на мускулите и регенерацията Висока доза анаболни аминокиселини 100% суроватъчен протеинов хидролизат======================================== Дози: 41 дози Цена за доза: 0,78 лв 

24 лв. 34 лв. -30%

Подобрява работата на мускулите и регенерацията Висока доза анаболни аминокиселини 100% суроватъчен протеинов хидролизат ========================================Дози: 111 дози Цена за доза: 0,71 лв

51 лв. 73 лв. -30%

Бърза регенерация след тренировка Капсули с ултра чисти аминокиселини С добавени Л-глутамин, таурин и витамини=================================== Дози: 20 дозиЦена за доза: 1,75 лв 

34 лв.

Бърза регенерация след тренировка Капсули с ултра чисти аминокиселини С добавени Л-глутамин, таурин и витамини =================================== Дози: 40 дозиЦена за доза: 1,37 лв

66 лв.

9 основни аминокиселини Формулировка, базирана на най-новите изследвания Зелен чай и зелено кафе синергични действия

29 лв.

Концентрация и издръжливост по време на упражнения Подпомага режимите за сваляне на тегло Чист кристален материал========================================= Дози: 120 дозиЦена за доза: 0,20 лв.

12 лв. 20 лв. -40%

Високи нива на сила и енергия Разтворима и стабилна форма на креатин Максимална доза от креатинмалат================================== Дози: 45 дозиЦена за доза: 0,71 лв 

26 лв.

Високи нива на сила и енергия Разтворима и стабилна форма на креатин Максимална доза от креатинмалат================================== Дози: 100 дозиЦена за доза: 0,5 лв 

47 лв.

Мощно анаболно и енергийно действие Най-ефективният креатинмонохидрат Оригинален CREAPURE® във всяка доза================================= Дози: 60 дозиЦена за доза: 0,83 лв

43 лв.

Насърчава производството на азотен оксид Увеличаване на мускулния обем Интензивно увеличение на мускулната маса и сила

54 лв. 77 лв. -30%

Ултра концентрирана предтренировъчна формула Сила, издръжливост и силно кръвоснабдяване Само най-мощните съставки и ефективни дози======================================== Дози: 30 дозиЦена за доза: 1,83 лв 

27 лв. 39 лв. -30%

Комплекс от прекурсори на азотния оксид Невероятно мощно мускулно напомпване Мега доза от AAKG и цитрулинмалат ================================== Дози: 2 дозиЦена за доза: 3,00 лв

2 лв.

Експлозивна сила от бета аланина и азотните бустъри Бета аланин, Л-хистидин и Л-аргинин Карнозина неутрализира киселинното pH в мускулните клетки================================================== Дози: 30 дозиЦена за доза: 1,83 лв

36 лв. 45 лв. -20%

Бърза и ефективна стимулация По-високи нива на енергия и издръжливост 200 мг ултра чист кофеин в една капсула================================ Дози: 60 дозиЦена за доза: 0,25 лв

8 лв. 12 лв. -30%

Повишава издръжливостта по време на тренировка Алтернативен източник на енергия Лесно абсорбими средноверижни триглицериди====================================== Дози: 26 дозиЦена за доза: 0,84 лв

13 лв. 19 лв. -30%

Повишено производство на невротрансмитери Пълна концентрация и мотивация за тренировка Фармацевтичен Л-тирозин=================================== Дози: 60 дозиЦена за доза: 0,50 лв

17 лв. 24 лв. -30%

Силен,естествен антиоксидант Разтворим във вода и мазнини,улесняващ приема Голяма доза от 250 mg АЛА в 1 капсула==================================== Дози: 60 дозиЦена за доза: 0,30 лв

14 лв.

По-добро функциониране на мозъка и сърцето По-бърза адаптация към тренировката Бързо абсорбими гел капсули================================== Дози: 20 дозиЦена за доза: 0,75 лв

10 лв.

По-добро функциониране на мозъка и сърцето По-бърза адаптация към тренировката Бързо абсорбими гел капсули================================== Дози: 40 дозиЦена за доза: 0,62 лв

19 лв.

По-добро функциониране на мозъка и сърцето По-бърза адаптация към тренировката Бързо абсорбими гел капсули=================================== Дози: 40 дозиЦена за доза: 0,62 лв

13 лв. 19 лв. -30%
Показване на 1 - 100 от 106 артикула